Sunday, October 31, 2004

ari ni dalam kepala.. itu Murtabak mesti dapat jugak ari ni...hehehehe

semalam pi melawat sorang member.. dia kena demam campak... so pi ler.. nenok.. waa dah sihat orang tua tu.. apa lagi .. kasi bawak dia jalan2.. muahahaha. cari mamak.. pekena teh tarik.. itu pun ada sorang member lagi tunjuk jalan.. hehehehe.... hanya tau jalan sekitar umah aku ajer.. muahahahha..

jauh tu pi pekena mamak... tapi member canak port tu sedap...so aku pun pi.. Permas Jaya maa.. malam tu ada match pulak.. Arsenal vs Southampton... waa best betul.... match yang best.. tapi teh yang hambar.... sememang nya kureng.... tapi x per lah.. tukang buat teh dia dah kena tangkap maa.. tu pasal... HAMPEH....bak kata member...

balik kul 1 pagi macam tu... layan citer Deep Impact pulak.. ok jugak.. hehehehe..

ari ni .. mengemas dapur pulak... semalam mesin rumput.. pelbagai aktiviti.. usha PC sat.. waa modem pulak terbakar... so lepas semayang pi Landmark ... cari Modem... dan berharap supaya x hujan... sebab aku nak pi beli Murtabak Special... hehehehe... tapi kul 3 ajer dah hujan......

waaa siap banjir lagi tu... selamat kereta Ummi ku macam kereta kebal.. meraduk banjir tiada masalah... banyak kereta dah start buat U-turn.. tapi semangat murtabak yang berkobar2.. akhir nya dapat jua beli... Murtabak Jumbo RM 10 sekeping.. order 2 keping.. muahahahaha makan puas2 maa... lepas tu... macam mana bak balik.. jalan dah banjir maa... oooo tidak....

satu lagi keje jalan2 lagi gamaknya.. cari port lain pulak.... muahahahhaa.. sebab tak tau jalan mana nak balik.. semua banjir maa..muahahaha... akhirnya sampai umah.. setelah.. semua banjir aku layan.. muahahaha.. selamat umah aku x banjir.. kalu banjir.. mau layan balik kuang sebarang dua.... hehehehhe

menunggu dengan sabar..... waktu nak berbuka posa.... bau murtabak... BEST.....



No comments: