Wednesday, September 08, 2004

perlu sedih ke... menangis... ke menonggeng.....

boring sungguh... mai lambat... muahahaha.. sampai kul 10.30 pulak.. tu.. masuk keje kul 9.30 sepatutnya.... Reezeki sungguh bos x cari.. hehehehehe.. lepas tu badan macam nak demam pulak.. nak pi klinik tadi.. ramai sungguh orang 'Q' beli MC.. muhahahahaha

ingat nak mintak cuti ari Jumaat ni.. pasai ada benda penting nak buat..... tersangat lah penting... so jumpa bos... bos Tidak BAGI.... ni kali pertama apply cuti bos x approved... waaa tidak.... bertambah boring lagi...

ari ni pulak... blog tidak boleh masuk.... pasai mungkin buang banner Blogspot... sungguh kureng betul Admin. Blogspot ni... punya berjuta2 umat ada... aku sorang pulak terpilih.. blog kena banned.... tidak puas hati betul... nak aku buat 'listing' dan send dia email.. ni semua address yang tiada banner... muahahahahaha... sunguh mulia hati ini....

balik umah lambat... pasai dok 'termenung' mencari solution...semasa termenung datang abang OP.. memberi semangat yang tidak akan hilang........ muahahahaha..moskel jugak.. tak nampak apa semangat yang dia tunjuk.. tapi yang paling penting... tu lah idea untuk blog dia semalam...... cam ner nak dapat balik blog aku ni?... kalu minah ... ke mamat ( nak buat apa) ada kat Malaysia.. boleh jugak pi jenguk dia tanyer khabar... pasai apa che' banned blog saya.. muahahahahaha.. boleh belanja dia makan 'Whooper' ker.... muahahahaha

malam ni... mau nenok BAPAK ANACONDA....Anacondas 2... muahahahhaha.. bak kata Walid.. citer x best... itu tidak mematahkan semangat perjuangan harmoni ni.... berkobar-kobar nak nenok jugak.... muahahahha... THX maa.. hehehehehe... kul 11.45 malam.... bertempat GSC Summit... ole Subang...

No comments: