Friday, September 17, 2004

ari yang mulia....

malam tadi.......
-bawak Ex-Boss aku jalang2... pi Pyramid sat.. aku nak usha kemeja konon nya.. at last usha awek orang... muahahahaha ni semua Ex-Boss aku punyer pasal... muahahahahaha
-angkat kemeja.. murah... bagus betul... RM 19.90 ajer... kat F.O.S... ok jugak... save budget.. nak buat bayar hantaran kawin... muahahahahaha ... setakat ni sejadah dan telekung aje aku mampu beli....
-bawak Ex-Boss aku pi nenok opis ku.....
- Ex -Boss belanja aku makang lagi... layan "whooper" kat Burger King...Sri Hartamas...
- nenok tempat mendiang Darren mati... Uncle Don..hehehehe
- pi rumah Arwah Norritta.....ahaks...
- lepas tu pi Wangsa Maju sat... konon nak layan NZ... tapi macam hujan pulak... nak jumpa sorang awek... tapi.. emak dia x bagi kuar malam... waaa bagus ni macam... wajib tackle.. hehehehe
- pi KLCC ... konon nak skodeng orang bermanja-manja di tasik KLCC tu... tapi x dok pulak... dengan hampeh kita balik.....

ari Jumaat...
-layan mamak.... belanja Ex-Boss aku pulak...
-pi Imbi Plaza... usha Cable yang di order.....
-perut rasa sakit.... kenapa.... x makan ker... ooo tidak.....

seharian perut sakit.... x leh buat keje ngan efficient... dan x leh layan YM... apsal... jangan ler gastrik.... dan seangkatannya... apsal.. sebab semalam dinner lambat sangat ker... mau tak.. kul 11.30 malam... telan Whopper.. dan 3 gelas Vanilla Coke... muahahaha....

beli pisang... pun sama jugak... kul 2.00 macam tu badan dah rasa lain... keje banyak... dah rasa suam sejuk ni... kenapa.. masuk tandas.. dah 5 kali dah... x tau apa nak buang... tengah hari x makan... takut cirit-birit pulak.... teh pekat dah minum 2 Mug dah.. .pun sama jugak.. kurang pekat kah?

kena gerak dari opis... pi Jalan P.Ramlee...


No comments: