Saturday, September 11, 2004

ari ni dalam blues....

waa semalam balik lambat.. pasai settle HDD tu... Alhamdulillah.. berjaya.. Amin... Syukran... lepas tu lepak sampai kul 10.30 cam tu.. sambil tu buat #C language... waa compiler x jalan pulak cam ner nak compile ni... simple program pun x leh compile... waaa boring nya...

lepas tu gerak KLCC.... layan PGL... orang belanja... (mintak2 lepas ni dimurahkan rezeki lagi.. Amin.. supaya cepat kawin.. makan pree.. wooo) sampai sana punyer ramai.. waaa ni mesti kali entah ke berapa.... nenok review member dan Blogger.. semua kata best... tak puas hati pulak kalu aku tak nenok... tapi rasa rugi pulak kalu beli... aku yang kedekut... muahahahaha

masuk duduk seat centre... toche Abang Dee.. muahahahaha.. dah belanja.. seat pulak cun... start ajer citer.. aku dah tersenyum sorang2... kata-kata Hang Tuah tu menunjukkan lagi kebodohannya.. kalu dikaitkan ngan Sejarah... muahahahaha.. MELAYUKAH HANG TUAH? HIDUP KAH HANG TUAN?....... ni soalan berdebat... setiap kali YM.. muahahahaha

lagi sekali... aku gelak macam orang giler...dari Majapahit.. naik tongkang... macam bot penyeludup rokok Kretek ( bukan Mat Ketet-ketet)... aku punyer gelak.. sampai kena usha ngan awek dok sebelah sana.. muahahahaha.. terasa macam nak gelak lagi... cuba lah pikir logik sikit maa.. muahahahahha

ayat yang paling best.... "Tiada gunung yang lebih tinggi daripada Cinta yang Murni..... part "gunung" tu yang tergelak sekejap... awek sebelah pun moskel... mamat ni nenok citer apa.. muahahahaha.. tapi bukan nak mengata... jalan citer memang best... cuma pengaruh komik tu yang buat aku terasa segar kejap.. yang lain dok menguap... nak cakap pun amek nafas ker.. waaa betul2 seni nak kena nenok ni..... tu pasal semua 'dragging'...... tapi the most important thing..... Puteri tu TIDAK MEN'GIUR'KAN maaa.... cuba lah cari yang betul2 dara.. bukan mak kepada anak dara maa... so disebabkan puteri tu bukan anak dara.. so bagi ranking 6.5 out of 10....

balik kul 2 lebih... waa lepak mamak kejap.. makan malam.... insiden yang best... bertengkar ngan cleaner.. pasai parking.. muahahaha..

aku: bos.. mana parking motor P3
cleaner: mana ada parking motor kat P3
aku: hai.. tadi aku park mana maa.. takkan aku silap... walau dah 2 tahun lama nya tidak park awek aku disana....
cleaner: u lupa .. cuba ingat2 baik...
aku: (hai dia ajar aku balik)..... dalam hati .. sebelum aku yang makan batang mop ni atau mamat bangla ni.. minum air sabun...atau vice-versa.... baik aku pi balik P3......
cleaner: u tunggulah..sekejap lagi ada security.. u tanyer dia...
aku: ( x yah ler bagi tau....buek penat aku naik balik P3) dalam hati..... aku pun berlalu.. muahaha cari P3... then jumpa.. muahahahaha....kesian kat awek.. sendirian.. kengkawan yang lain dah balik.... kuikuikuikui....

lain kali... jangan dengar kata orang... itu kut pengajaran dari insiden.. atau semangat jahat si PGL ni mengaburi mata ku... sampai port "parking" pun x nampak.. muahahahaha.. perut pulak dah layan lagu Januari.. muahahahaha ni semua Mely dan Zulela punyer pasal.. x pasal2 aku pun teringat lagu tu.. muahahahaha..

kuar dari KLCC.... pi mamak... depa Megan.. muahahaha layan Roti Sardin... boleh tahan jugak.. tapi teh tarik dia memang nak bunuh orang.... minum separuh.. boleh tuang air panas lagi separuh.. still manis..... lepak sampai kul 4 lebih...balik umah.. tidur kul 5 lebih maa....

cerita di awal pagi sampai disini.......

2 comments:

Syati said...

Baca kat blog org. lain, semua puji PGL, lain pulak kat blog ni :)

Anonymous said...

blog ni memang lain dari yang lain hehehehe

Op