Sunday, September 12, 2004

ari melepak..

malam tadi nenok Atuk.. kat SJMC.. waa sedih betul.. masuk hospital pulak atuk aku sorang ni... penyakit dia pelik.. darah pekat.. (Blood Compilation)... orang masuk darah tapi atuk aku buang darah... atuk aku memang hebat.. hospital lain x leh rawat ni penyakit... (biler nak jadi macam atuk aku ni... masuk hospital pun dah macam hotel... satu malam RM 144 )

lepas tu jumpa Zai... pi lepak Raja Burger... sebab ada perjanjian dulu.. selama 36 purnama.. muahahahaha.. layan Whooper.. best2.. lepas tu layan buku Permata Aurorius..

bangun lambat pulak tu.. Auntie aku mintak tolong.. rumah Tan Sri.. mintak tolong serve.. mak cik aku caterer.. aku pulak driver cum tukang buat air.. hehehehehe.. makan 180 orang.. waa mantap.. sampai sana.. dapat jumpa Puan Sri... nenok dalam umah.. loa.. semua mak orang.. terus mengantuk jadinya.. muahahahah x de awek.. laaa sekali kenduri tukar rumah. patut x de awek.. muahahahaha.. awek2 semua maleh mai.. emak bapak awek ajer mai..... terasa sedih terus mengantuk.. muahahahaha

balik kat kul 4 macam tu.... sampai umah.. .mandi bersiap.. pi Low Yatt.. cari HDD pulak.. sampai Low Yatt.. HDD pun x dok.. dari ke HDD sampai jumpa E.T tu... lawa pulak E.T tu.. tapi besar sangat... aku nak kecik2 ajer... baru best.. muahahahaha.. ni hobi menjangkit pulak ni... lepas tu lepak lagi.... usha baju pulak.. cun sungguh kemeja tu.. tapi murah lah pulak.. sehingga aku pun nak beli.. x mampu... Bonia... memang cun.. bulan depan lah baju..ok..

balik lepak lagi ngan cousin aku.... di tempat yang sama... layan burger baru.. Double Cheese.. waaa memang best....lepak lagi ... layan Small Ville... makan Maggi( 2 sudu tu... bukan 2 bungkus ).. lepas tu sakit perut...... oooooo tidakkkkkkkk........


No comments: