Friday, September 10, 2004

ari Jumaat.......

waa tuan tajul sound blog aku maa.... tuan keterlebihan ajaran ker.. muahahahaha.. waaa kali ni x de color2 lah.. tengah tempoh berkabung..

waa sudah 4 hari tidur x lena.... tapi mandi basah... makan kenyang... selera tetap ada muahahaha... kepala dok pikir,... mana Ah Moi ni.. apsal x call2 lagi.. waa sejak mula ari Isnin.. dah rasa semacam.. menyesal betul tidak aku ambil slot Ari Isnin tu.. tapi aku tidak amek cuti lagi cam ner..... waaa panggilan rezeki dari IBM Cyberjaya tu..... company yang menjadi target sejak kecik lagi....dapat lap kibod dan bagi mandi mouse jadi lah... tu IBM maa.. bukan Kedai Komputer Mak Cik Limah Enterprise....

yang sedih tu ah moi tu guna private line pulak... cam ner nak call balik... even nama dia pun x sempat ku tanyer.. waaa ni dinamakan tiada rezeki... Amin..

2 hari setting-up new SCSI HDD for Silicon Graphic (SGI)... kat sini guna SGI untuk buat online editting.. waaa dah 2 hari support dari Singapore tu mengomel.. entah apa2 entah.. aku pulak terkapai-kapai di lautan apa entah.. aku pun x tau.... segala command yang pelik... x pernah aku guna UNIX maaa. ni kan pula nak pasang HDD baru... waaaaa tapi best jugak.. yang paling penting satu command sudah melekat.. Command untuk buat partition.. best jugak .. bukan Fdisk maa.. tapi Fx -x.. hehehehe Syukran... Amin...

esok keje... tidak ler... baru nak melata di Bumi Tuhan ni.. ada pulak task baru... tidakkkkkk boringnya.... tengah bersedih ni... air mata x mau kuar pulak.. muahahahaha.. sedih x mau mai kut... hehehehehehe (dilahirkan tanpa perasaan sedih kut... ahaks)


No comments: