Monday, September 20, 2004

ari bagi commited kat company......

pagi tadi (Ahad) pi national library.. usha buku pasai C ni... x puas hati betul.. x dapat... jawab soalan.. tercabar kejantanan sekejap.. muahahaha.. nak beli.... bulan ni x jumpa duit lagi.. kalu jumpa aku tidak akan berfikir panjang lagi dah... terus sambar.. hehehehe.. Amin..

lepas tu gerak pi opis... sebab nak buat cabling baru bagi Gigabit Connection.. dari kul 9 malam hingga kini... posting ditulis setelah siap tarik cable... dari Switch 3com yang baru ke bilik yang menempatkan 3D Animator...

waa kepenatan yang amat... member sudah tertonggeng dah.. aku menunggu saat dan ketika sahaja... tengah download driver network Card 3Com (64bit) pulak... Hampeh betul vendor ni.. bagilah driver... ni bagi card sahaja... apa mau bikin... satu lagi kije.. mau download driver.. dia ingat cari driver lepas tu.. tunggu lagi... macam makan karipap sardin ker...

waa perut dah lapar.... rasa nak lepak mamak... tapi esok kul baper perlu bangun... ahaks... pagi nanti... aku buat ni opis serupa bapak aku punyer opis... bos kalu marah... aku akan sound balik... u bayar OT saya ker.. ada elauns makan ker.. minyak ker... saya keje ari ahad dari kul 9 malam ke sampai lani... ni lah komitmen.... (sebenarnya bodek... kata ifrit utama... tapi hatiku ihklas....Amin)

mata semakin mengantuk... download pun hampir siap.... lepas ni sarapan.. dan tidur.... yang penting.. esok aku masuk kul 1..muahahahahah aku yang kijam....tapi tidak sekijam "Alien" muahahahaha...

No comments: