Tuesday, August 10, 2004

untuk ari selasa

dah lama nak bubuh.. dalam blog ni... tapi asyik dok edit.. x menjadi ajer.. bahasa HTML ni pun satu jugak... dok lari aje sana ni... sekali edit.. ada ajer silap.. ari ni selamat sekejap ajer jadi.. kalu tak. ada yang tunggu ari lain ler pulak.. hehehehe...

akhir nya dapat jugak masukkan black koala yang cun ni... ingat nak buat baju ler kalu kaya, hehehehe.. smart tu mata nya.. so cool.. baru ler betul sapa lahir bulan Julai.. hehehehe.. memang selalu cool.. x suka bising2 ni.. janji keje siap.. kalu keje x siap baru ler bising.. hehehe.. bos ni pun satu..dah tau aku guna Maybank.. pi bagi cheque EON bank buek apa.. kan susah nak kena bank-in lagi duit tu... waaa tidak...

ari ni malu betul ler.. sampai bank.. ingat nak bank-in kat dalam buku.. masa tulih.. form mintak no. cheque pulak.. alamak mana satu ni.. waa tidak ler.. selamat ler.. ada awek sorang jaga kaunter tu.. kalu tak parah jugak.. waaa tanyer dia sat... lepas tgh tulih no. cheque.. dia sound.. loa mau bank-in kan cheque ker.. x yah guna buku.. guna machine pun boleh... loa.. baru aku tau machine tu terima bank luar... waa ari ni kena sekolah pulak aku yer.. ok jugak.. lepas tu guide.. aku satu persatu.. bagus punyer awek... bertuah jugak orang x pandai ni.. dapat guidance dari awek tu.. hehehehehe

ni ler rupa.. black koala tu.. hehehehehe



YOU ARE ƒuƒ‰ƒbƒN ƒRƒAƒ‰!
ƒuƒ‰ƒbƒN ƒRƒAƒ‰

No comments: