Tuesday, August 17, 2004

terasa kenyang lagi.......

cerita untuk ari Isnin........

sampai opis macam biasa nenok server kejap ada Ok tak.. tengok Internet ada ok tak.. sejak kebelakangan ni.. Internet teruk betul.. selalu sangat DC.. marah betul ni... ni bukan nama leased line kali ni macam...

dalam kul 11.. ada staff aku suruh aku pi.. Putrajaya.. waa pi lagi.. ari Jumaat tu baru pi.. ni pi lagi sekali.. rupa-rupanya.. nak amek resit pulak... kan senang kalu di orang pos resit tu.. waa x praktikal betul.. menyusahkan.. bayar ari lain.. amek ari lain... apa dia ingat Putrajaya tu 5 Km ker... pi balik dekat 80 KM wooo.. penat betul.. selamat bawak 4WD Boss.. itu pun penat lagi.. mengantuk nenok jalan... hehehehehe the best part is.. x sangka.. kat sini boleh jumpa awek Guard.. selalu Pak Guard.. Mak Guard.. Abang Guard.. kali ni jumpa awek Guard tu.. waa meriah betul kali kawin sama dia... memang secure idup ni.. hehehehehe

balik dari Putrajaya.. kasi settle semua keje sebab nak balik awal... nak jumpa member.. borak pasal switch.. lepak kejap.. kat mamak.. sambil tunggu magrib.. dal 7.40 macam tu.. semayang magrib.. kul 8 aku gerak dari Opis.. so sampai dalam 8.24 macam tu.. sampai2 x nampak orang, so.. ingat dia org x sampai lagi.. ok jugak.. sebab si Basrin pulak sesat.. waaa dia kat Subang lagi masa tu.. ooo tidak... aku lepak kat surau..tgh lepak dapat SMS.. dari Op kami tengah makan sate ni.... tapi mengenangkan si basrin.. x sampai lagi.. so.. lepak dulu ler.. bukan kenal pun dia orang.. segan jugak....

lepas tu OP.. call.. kat mana.. kami dah sampai dah.. kami orang melayu.. waaa ayat makan dalam tu.. aku sampai awal maa.. cuma lepak tepi surau tu.. senang sikit.. senyap.. nak describe jalan kat basrin pun senang... so jumpa ler.. si OP, Wira, ND, Yanti dan Lin.. semua aku x pernah jumpa maa... baru x sampai 5 minit aku duduk.. si Walid SMS kat Lin.. dia tunggu aku... waa tidak ler.. ingat mamat tu bergurau.. x sangka pulak serius.. waa berat macam ni... terasa menyesal pulak x SMS dia ptg tadi.. tanyer macam mana nak pi... waa tidak.. Walis pun senyap ajer.. waaa.. sowi kawan...

so lepas makan sate.. ajak si basrin.. pi jumpa walid.. sampai D'Palma.. call dia kejap.. waa ni walid.. ok jugak.. lepak mamak DE Sekyen 18.. ingat nak pekena capati.,. tapi walid dah kenyang.. so layan teh tarik ajer ler... lepak sampai kul... 1 cam tu.. waaa lepas tu balik.. esok keja maa.. so Walid.. lagi sekali sowi ler.. pasai x amek ko malam tu... ok.. lagi sekali turun aku bawak ko walid.. pekena lagi sekali ok..

No comments: