Thursday, August 05, 2004

sampai opis kul 10.30 pagi maa

waa bangun lewat tu... rasa macam dah bangun.. tapi yang pelik masih atas katil lagi.. waa tidak.. nenok jam.. 9.48 pagi tu maa.. waa tidak.. bagun terus.. mandi.. sambil gosok gigi tangan kanan.. tangan kiri dok sabun.. lepas tu bersiap... terus cabut... pi Caltex.. nak isi minyak, x de duit kecik pulak.. sungguh kambing betul Caltex tu.. menyusahkan orang betul RM 50 x de pecah duit...

sampai opis.. tanyer receptionist.. ada tak bos mencari.. nenok faks.. nampak faks kat supplier tu x reply lagi.. nenok 3D-Boxx tu ada hang ke tak.. nenok OK.. Cun.. lepas tu bukak YM ler... sebab boring betul ler gaji x dapat.. tengah dok bersembang ngan member.. mai bos dari belakang.. cerita pasal masalah gaji.. mungkin minggu depan.. Alhamdullilah...

ni ada sikit ngan si Walid... hehehehe pasai malam pertama

antropose1: teringat masa sekolah dulu..
p_petir: cuma cara kita nak mengatasi jer tuh yang patut kita pikirkan
antropose1: tanyer ustazah... sampai terkedu ustazah tu
p_petir: salah cara tanya tuh yang segan tuh
p_petir: wahahahahahaha
antropose1: siap buat alasan nak kuar kejap pi tandas
p_petir: tanya ustazah la plak
antropose1: standard ler bab munakahat maa
p_petir: wahahahahahahahaa
antropose1: kena tanyer details tang tu
p_petir: bab lain tamo lak tanya details
antropose1: bakal2 kursus kahwin dapat 4 flat ni...
p_petir: wahahahahaahahhaa
antropose1: masa tu cerita selepas akad nikah..
antropose1: takkan nak bukak citer pasal merisik pulak maa
p_petir: woooooooo
antropose1: lepas akad nikah.. ada member tanyer.. perlu ke kita bersanding
p_petir: peh tuh
antropose1: x perlu... sebab pompuan tu aurat
antropose1: so x perlu bersanding..
antropose1: ok ada pulak yang tanyer... malam pertama nak buat apa ustazah?
p_petir: pehtu
antropose1: kalu ko jadi ustaz... apa ko cakap walid?
p_petir: aku ek?
p_petir: erk aku tak layak jadi ustaz arr e1 pasal aku nih jenis sket
p_petir: sket je tak banyak arr
antropose1: ko tau ustazah tu cakap apa
antropose1: dia cakap sampai ari ni aku ingat lagi...
p_petir: dia cakap dia nak gi toilet
p_petir: kekekekeke
antropose1: sempat cakap lagi ma
p_petir: dia cakap apa
antropose1: malam tu ler lelaki nak tunjuk semua kasih sayang nya terhadap si isteri... so malam tu kena belai isteri dengan penuh kasih sayang
p_petir: wooooooo
antropose1: lepas tu ada mamat tanyer?
antropose1: cam ner tu?
p_petir: haa
antropose1: apa yang dikatakan kasih sayang?
p_petir: kekekekeke
antropose1: masa ni ler ustazah ku terkedu kejap

agaknya kalu aku jadi Ustaz pun mau haru jugak nak cerita ngan budak2 yang berumur 13 tahun ni.. sebab masa tu aku berumur 13 tahun maa di Tingkat 1... kalu x cerita pulak karang, susah jugak... hehehehehe.. agaknya korang nak cakap macam mana?

No comments: