Sunday, August 01, 2004

gagal mengikut apa yang dirancang....

bangun awal.. member pulak ada hal.. so apa lagi menjalankan activity fault-finding.. terhadap PC baru.. setelah dok testing bagi dia x dok apa2 problem.. aku lepak sambil layan DVD citer Hell Boy.. sebab x sempat nak layan kat wayang.. x tau ler apa yang aku buat ari tu... dan minggu tu.. ok jugak.. best citernya.. lagi best daripada Troy....

lepas tu melepak aje ler.. sebab apa yang di'plan' serba x menjadi.. tak tau kat mana silapnya.. waa ari ahad yang paling boring.. menunggu member yang tidak kesampaian.. pening kepala aku.. apa aku nak buat ni... boringnya.... x boleh pulak call.. angin betul aku ari tu.. kalu x mau mai cakap x mau mai.. ini aku dok menunggu dari kul 8 tu.. sampai ke kul 6 tu.. hanya duduk menanti perkhabaran.. akhirnya kul 6.15 dia mai.. tanyer apsal.. loa sakit kepala... nak marah pun x leh... dalam hati.. apasal x SMS ko sakit kepala... hangin aku satu badan...

lepas tu perjalanan ke UPM apa lagi.. menghantar PC yang telah di'assemble'... waa perjalanan seronok.. x de jam.. bagus betul.. sebab ada Sure Heboh.. so.. jalan semua clear.. sampai kat UPM kul 8 macam tu.. apa lagi pi Kolej Tun Perak.. waaa pening cari kolej.. al maklum bukan budak pandai.. mencari punyer cari... x jumpa2 jugak... lagi satu. aku selalu pi.. ikut Lebuh Silikon.. tapi gate dia tutup pulak ari tu..

sesat......
waa puas pusing semua simpang.. x boleh jadi ni macam.. cari orang.. x jumpa pulak orang.. apa semua budaj UPM ni layan Sure Heboh ker.. ok pusing2 jumpa satu awek dok tercegat, kat bus stop.. so apa lagi suruh member aku tanyer.. sebab aku yang drive.. sambil tanyer aku check balik betul ke KOLEJ TUN PERAK.. buat TUN lain buat malu ajer.. lepas tu aku pulak nenok awek tu... cun tu.. waa silap pulak... patut suruh member, yang drive... boleh ayat awek orang pandai ni.. hehehehehe.. ( Ifrit utama dah masuk dalam kepala ketika tu)

akal yang bijak sana
apa lagi sampa trick aku pulak.. tanyer member aku ko paham tak.. member aku cakap paham, so dia cakap paham.. melepas peluang ler.. pasai.. kalu x cakap paham... ok jugak boleh jadi point maa.. baguskan idea yang bijak sana ni.... tapi x dok rezeki maa.. so jalan lagi.. berpusing lagi... end-up akhirnya jumpa.. aku parking depan RX-8 tu.. x tau ler anak sapa yang pakai RX-8 ni.. ganaz betul... memang bapak dia dah kaya sangat tu...

memikul PC
akhirnya memikul PC maa.. tingkat 3 pulak tu.. aku dok pikul monitor.. 17" maaa mau tak kuar peluh.. sampai pasang2 semua dah siap.. cun.. lepas tu buat some testing depan dia.. supaya dia satisfy.. hehehehehe lepas tu tetiba floppy boleh x boleh read.. waa pelik betul ni.. nenok diskette yang dia bagi ler problem.. waa terkedu aku kejap.. tadi boleh.. apsal x leh.. hehehehe.. lepas pasang PC apa lagi cabut...

makan malam
lepas tu pi makan kat food court.. sebab lapar maa.. x makan malam lagi.. waa sampai duduk terus.. pening jugak mana waiter ni.. oo rupanya kena pi order kat warung tu.. lepas tu tunggu then dia jerit makanan dah siap.. waa tu macam ker.. lupa ler UPM ni makan pakai card.. ooo aku mana tau maa.. ooo patut ler setiap gerai ada PC.. lepas tu ada card reader... ok ler.. order nasi goreng paprik.... member order.. mee goreng..... akhir nya sampai mee goreng.. nenok2 mee goreng tu mentah lagi ler.. dia celur mee tu sekejap sangat.. terasa kementahan.. waa ni petanda kurang baik kat aku punyer menu pulak.. sampai ajer... aku terus rasa nasi.. waa sedih nasi tawaq habih.. macam mana dia jual makanan macam ni kat student.. nak bunuh student ke apa... selamat lapar.. kalu x... memang x habih aku makan.....

balik
lepas makan balik.. apa lagi maa.. takkan nak tidur sana.. sampai umah lepak.. esok keje