Wednesday, August 25, 2004

awek ku dinoda dari belakang.....

lately biler baca blog orang lain.. semua citer sedih.. kali ni pun citer sedih.. sewaktu aku mencari monitor... untuk member.. pada masa tu aku on the way balik.. di 'roundbout' aku berada di tengah... so aku ada option untuk keluar atau berada lagi dalam 'roundbout'... tiba-tiba dengar bunyi hon...

tau2 ajer.. aku berada diatas jalan... berguling-guling dan awek aku berada depan ku.. terseret, kalu 100 M mau awek aku menang... keluar dari kereta kancil merah tu seorang pompuan.. bukan awek.. tapi dari gaya cutting.. dah macam mak orang... x gemok.. tapi boleh tau ler.. itu seni maa.. hehehehe.. tahan kereta lain.. tanyer sapa salah... waa sedih aku pun bangun sat.. pi amek awek aku tu... ada satu mamat bawak satria.. berhenti.. tolong aku.. menyesal betul x mintak no. HP dia.. boleh jugak pi jumpa ker.. atau nanti dia kawin boleh pi kenduri dia...

sat lagi minah a.k.a mak orang... sound aku.. macam mana awak bawak motor.. aku pun blank pasai helmet aku x dijumpai lagi maaa.. waa itu LTD 5 Button tu... mat rempit semua tau akan keistemewaan dia.. sebab aku x sempat pakai ngan betul masa tu... so helmet aku sudah hilang... hati panas.. tapi aku x mau mengeruhkan keadaan lagi.. so aku pulak yang mintak maap.. (kesilapan yang tidak akan ku buat lagi... jangan minta maap semasa accident.. mintak maap kat balai.. ok kengkawan...) aku pun balik.. dengan tanpa helmet....

waa.. ingat dah settle.. nenok awek aku.. tank dia kemek... sedih betul.. ekzos kemek.. selamat fork x lari.. swing arm belakang pun cun.. esok nak pi balai.. nak buat report.. esok aku x boleh bangun maa... sakit satu badan... belakang aku ada bercalar sikit... tangan.. bahu... selamat x patah... waa aku cakap esok ler.. buat report.. ... hari ketiga aku pi balai.. kena sound ngan polis.. dia cakap aku yang bawak motor x betul... waaa.. aku tanyer polis tu balik... dalam laporan tu.. dia cakap saya berada kat mana...... polis nengok balik report tu.. waa minah tu x de mention pasal position aku masa accident.. aku berada kat depan maaa bukan kat tepi atau kat belakang..... ( ni lah kesilapan... lain kali buat report masa accident.. buat 2 orang sekali)

waa ni minah nak cari pasal..... masa tu bagi tau kat semua cable yang ada... first sekali JPJ.. nenok mana umah dia... lepas tu nenok loan mana.. sekali BSN.. kasi check betul kereta x habih bayar lagi... waaa semua ada.. last sekali.. Polis.. sebab minah ni kekurang-ajaran.. buat laporan palsu.. semua pak cik aku dah hangin dah.. ingat malam minggu tu nak gegar umah dia.. end-up minah tu x dapat apa2 pung.. claim RM 2500 sebab repair keta dia... kalu tak nak tarik aku masuk court.. silap besar maa.. jangan nenok kasut yang aku pakai masa tu.. kalu nenok kasut.. memang kasut aku buruk masa tu... so jangan sangka kasut buruk tidak berilmu maa..

hati yang panas... kerana aku yang meminta maaf kat dia.. dan ini balasan seorang MELAYU.. selamat ler... atuk aku kawin ngan bukan MELAYU.. so darah yang mengalir ni bukan sepenuh nya MELAYU.. kalu tak.. macam minah ni juga aku.. AMIN..

Sekian... ini lah kisah sedih aku.. pada tahun 2001...... lain x de yang sedih kut.. semua happy.

6 comments:

AyAres said...

seb baik ko bukan darah melayu 100%.. sama la kita nooooo.. tuh la pasal melayu cepat melatah...

Anonymous said...

nasib baik aku malaya

Op

Anonymous said...

e-1...kenapa mcm x sedeh pun..kekke...
anyway...are u alright?

-lady_emi-

Hua Cai said...

ray-ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net
air jordan 11
foamposite shoes
nfl jerseys
ugg boots, http://www.uggsoutlet.us.org
bottega veneta outlet
supra footwear
coach handbags
christian louboutin outlet
instyler
timberland boots
converse all star
oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com
swarovski crystal
michael kors outlet
michael kors outlet
miami heat jersey
replica handbags,replica handbags outlet,cheap handbags,purses and handbags,wholesale replica handbags,replica bags,bags outlet,replica handbags wholesale,cheap purses,discount handbags,handbags sale,wholesale purses,handbags and purses,replica purses
manchester united jersey
the north face outlet
thomas sabo uk
tory burch shoes
cheap soccer jerseys
tommy hilfiger outlet
the north face uk
cheap nike shoes
adidas outlet
air jordan shoes
louis vuitton
beats headphones
cheap jordans, http://www.jordan-shoes.us.com
adidas wings
soccer shoes
canada goose outlet
burberry outlet online
2015820caihuali

chenlina said...

chenlina20160129
louis vuitton handbags
ray ban sunglasses
coach outlet
toms shoes
ray ban sunglasses
abercrombie and fitch
coach outlet store online
louis vuitton outlet
cheap toms
air max uk
abercrombie and fitch
p90x
coach outlet store online
abercrombie outlet
tory burch outlet
uggs for women
oakley sunglasses
abercrombie & fitch
louis vuitton handbags
ugg boots
kobe bryant shoes
polo ralph lauren
vans shoes sale
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
jordan retro 11
michael kors handbags
michael kors uk
abercrombie and fitch new york
nike huarache shoes
ray ban sunglasses
abercrombie outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
hollister shirts
coach outlet
polo ralph lauren
ralph lauren uk
michael kors outlet
replica watches
as

chenlina said...

chenlina20160607
coach factory outlet online
michael kors handbags
coach outlet store online clearances
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
ralph lauren
tory burch outlet online
hollister outlet
lebron 11
hollister outlet
pandora jewelry
fitflops sale clearance
coach outlet
gucci outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors handbags
tory burch handbags
louis vuitton outlet
kids lebron shoes
louis vuitton outlet
toms shoes outlet online
asics shoes
gucci belts
michael kors outlet
louis vuitton bags
michael kors outlet
tiffany jewelry
louboutin shoes
louis vuitton
kate spade outlet
coach outlet
nike uk
nike air jordan
louis vuitton outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
oakley canada
tods outlet online
as