Tuesday, August 24, 2004

ari selasa...

kerja seperti biasa.. makin bertambah.. pasai nak buat major upgrading on LAN and as well our server.. task ari ni usha UPS = Uninterrupted Power Supply.. benda alah ni kena pasang kalu tak blackout x sempat server tu nak shutdown.. as we already know, Windows needs to be shutdown properly not like Linux.. u can turn off as many times you like.. no need to shutdown.. That is the Power of Linux... Ole Linux... hehehehe

lepas tu macam biasa... agenda utama GMI.. layan YM.. ada pulak mamat tu mention pasai Nugget.. kat forum.. rasa nak gigit ajer perut dia.. orang tengah lapar, ada citer pulak nugget..kalu jemput kita orang semua makan kat umah dia ok jugak... aku dengan tidak kepuashatiannya...... balik dari opis.. aku pi gegar GIANT.. masuk dalam Giant.. pi cari Freezer terus.. dan usha tu benda.. yang telah lama aku x ngap.... Felio... Ayamas..

dengan berbekalkan semangan Ifrit Utama.. disebabkan oeh the7asmann.. dan perut yang lapar... balik umah terus goreng semua... ada 16 ketul semua.. kalu ummi aku tau.. boleh terkesima sekejap.. hehehehe.. lepas magrib.. aku ngap.. semua sekali.. tu ler makan malam aku.. hehehehe.. memang best... lepas kekenyangan bak harimau lepas makan 8 ekor ayam... cari DVD apa nak layan.. usha punyer usha.. terjumpa pulak citer You Got A Mail.. ok jugak citer lama...layan ler...

No comments: