Saturday, August 21, 2004

ari sabtu... yang teramat boring..

waa kena paksaan pulak aku ari ni.. patut nya x keje.. tapi dalam appointment letter memang kene keje ari tu.. tapi jarang pi.. kalu pi pun ada ler.. 2 jam macam tu.. lepas tu balik.. kali ni kena paksa pulak.. potong stim betul ler..bos ni..aku pun pi ler. pasai nak test display card.. nak decide which model.. mana yang cun mana yang kureng..

waa aku mai awal ari tu.. hampeh jugak dia orang ni.. tapi x boleh marah jugak.. selamat dia orang mai.. setelah dok testing.. siap buat ala macam benchmark tapai untuk satu software ajer.. Motion Builder Kaydara... sapa animator tau ler.. aku bukan tau apa pung.. tau install aje.. dan cari the finest hardware to support it.. hehehehe...

setelah habis meng'test' semua benda.. sikalang sudah tau.. bukan Display Card punyer problem.. motherboard and processor need to be upgrade.. mau tak nya.. that PC is not meant for do all this tasks maa.. sebab PC tu sekadar Surfing machine dia orang.. Boss x mau campur ngan PC buat kerja dan Personal Interest.. hehehehe best betul jadi dia orang.. dapat 2 PC setiap satu...

lepas tu.. balik lambat.. konon nak pi kenduri kawin.. tapi x leh pi.. so pi Low Yatt.. angkat spec member.. RM 2 Ribu and below maa.. itu lah agenda petang sabtu.. waa pi merayau.. nenok notebook... nenok DVD baru.. nenok Ah Moi dan mcm2 yang sewaktu dengannya... lepas tu balik kolej dia.. pasang.. sendiri bikin ler.. waa ari tu ada 1 pc kena assemble.. dan 1 lagi upgrade sikit.. tolong member.. janji member jangan lupa aku sudah... ole budak2 U.. hehehehehe


No comments: