Tuesday, August 03, 2004

ari ni selsema yaa amat..

waa ari ni semua organ rasa dalam keadaan safe mode with command prompt kut.. selsema tu. pi break fast sama member.. makan roti canai x rasa apa2 tu.. x tau ler macam mana aku makan, kali ni hingus tu kuar ngan sendiri.. kalu dah kuar x per.. keep on bersin ajer.. waa tu macam bile mau berhenti hingus ni... nenok PC satu staff tu.. dok transfer x habih2 lagi.. x tau apsal lama sangat transfer.. waa ni macam ada potensi besar switch tu ada problem....

ari ni buat diagram network for expansion for storage server... ingat nak guna Visio.. tapi apa kan daya.. PC aku di sini ler paling laju dan paling baru sehingga aku menggunakan Windows NT...hendak menangis.. x kuar air mata pulak.. hehehehehe.. x per janji ada PC.. boleh layan YM dan surfing... nenok benda baru.,.. paling penting update blog... ari ni makan tengah hari, x rasa apa2 tu.. baru Tuhan amek kejap deria yang ke-4 tu.. dah pening kepala... waaa.. Tuhanku, ampunkan lah dosa ku ini.... Amin...

ari ni x banyak keje yang aku buat.. terlelap.. kejap.. ada ler kat 1 jam macam tu.. lepas tu pi kuar kejap beli ink untuk printer.. then lepak sambil usha Switch yang baru hendak digunakan for this expansion... petang ni nak pi UPM kejap.. jumpa cousin kejap.. ok ler rasa ini ajer kut yang kejadian yang berlaku .. hehehehehe...

1 comment:

Anonymous said...

wah itu hingus bersin-bersin ada masuk itu kuah roti canai ka?
hehehe

Op