Thursday, August 19, 2004

ari ni mai awal maaa

sampai kul 9.00 pagi waa.. orang pertama sampai.. sebab ada satu Ah Moi kat sini nak guna PC dia.. kul 9.30 pagi sharp.... tu yang dia cakap... tanpa membuang masa aku cabut display card lama dia.. kasi upgrade jadi Quadro FX 1000 ... mantap sungguh.. RM 3890 maa.....

aku tunggu sampai 9.40 pagi.. x de pun Ah Moi ni.. pergh cakap x serupa bikin betul.. hangin aku... lepas tu tanpa membuang masa.. aku jumpa member sat.. pi sarapan.. tadi x sempat sarapan kat umah.. sebab bangun lambat... waaa.. kasi angkat nasi lemak 2 bunkus.. waa kenyang.. untuk tengah hari sekali.. nak budget.. hehehehe

tengah dok layan YM .. ada pulak intercom.. suruh pi Putrajaya lagi.. waaa pi lagi.. selamat bawak keta bos.. pi ler. sampai sana kul 1.00 macam tu.. waa pi kaunter kertas yang aku cari x dok pulak.. cari pegawai yang in charge.. semua kuar pi lunch.. tinggal aku dan kaunter.. jam dah kul 2. pegawai x masuk lagi.. mantap sungguh.. kul 2.21 cam tu baru masuk.. bagus...mantap.. cemerlang... terbilang..
aku kat sana 1 jam lebih.. dok termenung.. bukan ada apa pun...

nak balik.. cari air kejap. mana air.. mana kafe.. waa kat sini ramai awek guard bukan mak guard.. memang best.. sapa sorang awek guard.. tanyer..kat mana kafe.. waa dapat segelas air soya sejuk.. best..... lepas tu gerak balik.. sampai exit serdang ada accident.. waa lori minyak masak.. kena sebat dengan wira maa.. habis semua minyak masak dan minyak sapi.. x dok ler roti canai.. kat Putrajaya.. hehehehe

sampai opis.. kul 3 lebih... perut lapar.. waa layan YM sambil usha benda lain.. ada keje x settle lagi.. hehehe malam ni ada kenduri kat umah saudara lagi.. kena pi.. kenduri arwah.. nanti aku mati.. mintak2 dia orang pulak mai umah aku yaa.. Amin.

No comments: