Sunday, August 29, 2004

ari minggu....

waa.. semalam lepas melepak... tuan tajul call nak jumpa kat KLCC... ok jugak.. aku start awek aku... then gerak.. sampai sana.. si tuan tajul.. call.. aku kat wangsa maju.. waa geram jugak aku nenok mamat ni.. cakap macam keling maa.. hehehehehe

sampai Wanga Maju... aku cari.. ok jugak.. bola pun dah start.. tgh cok mencari.. si ND call.. dia pun pelik aku kat wangsa maju.. hehehe. dia pun nak turun.. ok jugak.. boleh jumpa kekure (Rudy) end-up melepak sampai kul 12 lebih macam tu.... lepas tu balik Shah Alam.. hantar tuan tajul.. hehehehe.. sungguh jauh perjalanan semalam... macam2 benda jumpa.....

pagi ni bangun kul 9 tu... penat maa.. semalam tidur kat kul 4 tu... waaa.. itu pun tuan tajul.. call hehehehe.. siap SMS lagi.. lepas tu bersiap.. gerak pi shah alam... sebab aku kena jadi driver kepada tuan tajul... sampai sana.. amek keta.. terus gerak pi Bukit Bintang... amek pulak Tuan Walid.. mau pusing 3 kali cari Hotel Nova.. loa salah paham akan longitud kedudukan hotel ni.. mati2 aku ingat.. kat depan Regent tu.. ada banyak hotel2 yang pelik... hehehehe sekali depan Royale ler...

amik Tuan walid... call ND pulak kat mana nak jumpa... sebab dia orang ikut Kesas.. aku ikut Federal aje ler.. sebab nak jumpa kat Pandamaran.. senang sikit... so janji kat Tanjung Harapan tu.. ok jugak.. lepas jumpa.. rasa2 nya si Kekure ni bawak aku berjalan.. pusing Port Klang tu..bukan pi umah Mely.. siap ukur jalan lagi.. bagi walid nenok.. kan walid engineer civil.. hehehehe.. sampai umah mely.. tanpa membuang masa..

amik pinggan makan... masa makan.. pengantin mai.. dan bersanding.. lepas tu makan.. ok jugak timing sampai..jumpa sorang blogger..... lupa pulak nama dia.... lepas makan plan nak pi nenok mentadak-mentadu kat UH maa.. sakit nya kurang pasti.. dalam darah ada virus... ( sebab mentadak ni makan lalang ada racun rumpai kut... hehehehhehe) waa masuk Menara Timur tu.. dalam wad x dok air-cond tu.. waa kalu aku mau sebulan x baik sakitnya.. hehehehehee

duduk melepak kejap.. dengar cerita orang sakit ni.. lepas tu gerak.. kena hantar balik si walid kat bukit bintang.. dan hantar tuan tajul.. balik ke shah alam... waa penat woo.. perut lapar lagi.. sebab banyak berjalan maa.... makan sikit ajer tadi.. sebab walid kata x leh tambah.. nanti hilang berkat dia.. x tau entah betul ke idak si walid ni.. tapi kena percaya jugak cakap cikgu ni.. hehehehehe

si nd call ajak lepak Kg. Baru.. ada wira dok lepak sana.. waa.....dah sampai shah alam maa takkan nak gegar balik kg. baru tu.. tidak.. mau kekeringan air dalam badan maa.....balik umah.. lepak... sebab malam ni ada match maa.. Liver vs Bolton... kul 11 maa... si Rudy call ajak lepak.... pulak.. waaa bukan x mau maa.. tapi ada projek pulak... waa sorry ler Rudy.. badan penat giler maa.. kekurangan makan kut.. hehehehehe

1 comment:

Anonymous said...

aik sudah pergi rumah orang kahwin pun masih kurang makan kah? hehehe kau makan ke tengok adik pengantin e1? hahaaha....

Op