Friday, August 20, 2004

ari Jumaat yang mulia.....

ari ni sampai awal jugak.. cam x percaya.. 9.30.. masih x dok orang..hehehehe waa banyak betul keje ari ni... macam2.. nak kena amek tau.. hilang member setable untuk makan tengah hari.. minggu depan. pasai dia pi training.. kat MDC.. waa best sungguh jadi internship dia orang ni macam2 ada... baru boleh pandai maa

tengah hari dok browse lagi pasai UPS ni.. orang mau support.. dia recommend kat trade-in.. bagus punyer company... x mau pening2 lagi pasai part.. asyik buat promotion untuk trade-in ajer.. dia ingat semua company macam IBM ker.. HP ke.. memang bab meng'upgrading' x dok masalah punyer.... ni company cak ayam ajer maa.. mana boleh beli itu semua gadget...

lepas tengah hari.. pi Low Yat waktu petang.. sebab kena angkat cooler fan lagi.. ari tua angkat satu.. ok.. lepas pasang.. satu lagi pulak buat hal.. parah betul..
nak kena tukar dua2 sekali nampaknya.. lepas pi low yatt.. balik opis.. layan YM.. hehehe sampai ke malam.. sebab nak pi jumpa member..kat UM.. nenok PC dia.. apa hal entah.. mau upgrade kut... hehehehe

kalu nak upgrade biar ler yang power2.. x sabar nak main ngan benda mahal2 ni.. walaupun diri ini x mampu.. janji tolong plug n bagi u play pun ok maa.. hehehhee biler dapat pasang AMD FX tu.. beliler..aku tolong pasangkan maa... hehehehhehehe



No comments: