Sunday, August 08, 2004

ari ahad yang rasa boring sikit....

lepas balik malam tadi umah member... ada member budak shah Alam.. ajak lepak mamak.. lama x jumpa dia orang... apa lagi pi ler.. sampai sana.. nenok member dah tunggu.. apa lagi join dia orang... tgh asyik melepak.. tetiba rasa pelik..apsal ramai sangat awek kat sini.. sejak biler pompuan suka layan teh tarik... rupa-rupanya.. semua tunggu... Akademi Fantasia...

waa seronoknya.. boleh nenok air mata murahan yang turun dari mata dia orang.. x pernah nenok lagi orang menangis pasai penyanyi dia orang kena buang... hehehehe.. Ifrit Utama dah meresapi fikiran... lepas semua dah nyanyi.. lupa pulak semua penyanyi.. yang ingat ada Aziz Sattar... M Daud Kilau.. dan si Misha .. penyanyi AF.. lupa pulak.. yang kene buang pun dah x ingat.. sebab x nenok2 betul.. asyik mencari awek yang nangis ajer.. hehehehehehe

lepas lepak... call member .. pi settle PC dia.. sebab PC bapak dia ada problem.. pi ler kejap.. nenok punyer nenok.. macam motherboard x support.. waa ni parah ni.. HardDisk dah beli dah ni... hehehehehe memandang HDD kecik pun x bawak.. so ditangguhkan.. lepas tu lepak Sekyen 14 PJ... Asshifa' layan Roti Canai Garing... di pukul 2 lebih macam tu... waa balik umah sampai kul 4 lebih maa.. tidur.... waa jangan cakap bangun kul 11 tu.. memang jadi Ifrit aku di ari Ahad.. hehehehe.. bangun tidur.. pi opis kejap.. utk settle.. aku punyer application kat tempat lain.. hehehehe

sampai opid.. swept card tu rosak pulak... rupa2 nya x dok electric.. waa tidak.. x boleh aku masuk opis ni macam.. boring sungguh.. balik umah.. layan DVD lagi baik.. lepak layan LOTR Two Tower... sebab miss dulu... ok jugak... lepas tu sambung ngan The Return Of The King.. waa nak muntah nenok citer kat 6 jam tu.. hehehehehe..

No comments: