Thursday, July 01, 2004

walaupun malam tadi.........

niat di hati membara.. ceritanya nak layan Spiderman 2 kat GSC.. apa lagi pakat dengan sepupu2 yang sempoi... dan sudah collect duit bagi kat sorang sepupu.. kerana memang kebiasaannya dia yang beli tiket...

nak dijadikan cerita... kul 8.50 macam tu.. aku ngan sorang lagi cousin sampai kat GSC, tapi malam tu memang pelik... x ramai orang tu... tapi yang sedih tiket Spiderman semua habih.. tunggu punyer tunggu.. mai pun pemegang mohor bagi tiket-tiket segala wayang... dia sampai.. bagi tau kat kami semua... tiket belum beli...oooo tidak..

apa lagi.. end-up nengok The Chronicles of Riddick... cerita memang best ler.. animation melampaui batas... siap boleh tarik2 kuar orang punyer roh tu.. tapi dia bergaduh cepat sangat... x perasan apa yang dia buat... tapi kira best ler jugak.. action movie katakan.. hehehehehe..

lepas movie.. layan mamak kejap.. sebab perut tetiba lapaq.. pasai.. dok memikirkan apa macam mana starting movie ini.. dan macam mana ending nya.. tapi ending macam x best ajer.. pasai macam ada sambungan.....tapi x per ler.. yang penting malam ni.. Portugal vs Holland....... sudah semestinya aku sokong Porto....

sampai umah kat pukul 1.00 pagi maa.. lepas tu mandi.. dan lepak2 kejap ngan cousin aku dan adik aku.. borak2 sampai dalam kul 1.50 macam tu.. mata dah x bagi chance dah, bagi tau kat adik, supaya kejut kat 2nd half.. memang dah tau.. 1st half memang boring, as a result.. semua bungkus sampai pagi esok... waa sedih.. tapi x pe janji menang.......

ni ler Maniche pemusnah harapan Holland... gol minit ke 58.. bola dari Ronaldo terus swing dari arah kiri.....Van de Sar hanya sempat terbang ajer..