Thursday, July 01, 2004

walaupun malam tadi.........

niat di hati membara.. ceritanya nak layan Spiderman 2 kat GSC.. apa lagi pakat dengan sepupu2 yang sempoi... dan sudah collect duit bagi kat sorang sepupu.. kerana memang kebiasaannya dia yang beli tiket...

nak dijadikan cerita... kul 8.50 macam tu.. aku ngan sorang lagi cousin sampai kat GSC, tapi malam tu memang pelik... x ramai orang tu... tapi yang sedih tiket Spiderman semua habih.. tunggu punyer tunggu.. mai pun pemegang mohor bagi tiket-tiket segala wayang... dia sampai.. bagi tau kat kami semua... tiket belum beli...oooo tidak..

apa lagi.. end-up nengok The Chronicles of Riddick... cerita memang best ler.. animation melampaui batas... siap boleh tarik2 kuar orang punyer roh tu.. tapi dia bergaduh cepat sangat... x perasan apa yang dia buat... tapi kira best ler jugak.. action movie katakan.. hehehehehe..

lepas movie.. layan mamak kejap.. sebab perut tetiba lapaq.. pasai.. dok memikirkan apa macam mana starting movie ini.. dan macam mana ending nya.. tapi ending macam x best ajer.. pasai macam ada sambungan.....tapi x per ler.. yang penting malam ni.. Portugal vs Holland....... sudah semestinya aku sokong Porto....

sampai umah kat pukul 1.00 pagi maa.. lepas tu mandi.. dan lepak2 kejap ngan cousin aku dan adik aku.. borak2 sampai dalam kul 1.50 macam tu.. mata dah x bagi chance dah, bagi tau kat adik, supaya kejut kat 2nd half.. memang dah tau.. 1st half memang boring, as a result.. semua bungkus sampai pagi esok... waa sedih.. tapi x pe janji menang.......

ni ler Maniche pemusnah harapan Holland... gol minit ke 58.. bola dari Ronaldo terus swing dari arah kiri.....Van de Sar hanya sempat terbang ajer..


2 comments:

Chen Jeje said...

cheap oakley sunglasses
cheap air jordan
michael kors outlet
cheap real jordans
michael kors outlet
michael jordan shoes
michael kors outlet
nfl jerseys
cheap jordans
oakley sunglasses
michael kors outlet
air jordan retro
christian louboutin shoes
discount sunglasses
true religion store
oakley sunglasses wholesale
fitflops clearance
michael kors handbags
nike dunks
true religion sale
basketball shoes
http://www.chromehearts.com.co

[email protected] said...

20160908 junda
louis vuitton sunglasses for women
nike air max 90
ugg boots
jordan shoes
canada goose coats
oakley sunglasses
hollister sale
burberry outlet store
ray ban sunglasses
tory burch outlet online
ugg outlet
lululemon outlet online
true religion outlet
tory burch shoes
michael kors outlet
adidas uk store
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren
michael kors outlet
louis vuitton uk
ralph lauren uk
beats headphones
nike free 5.0
jordan pas cher
ugg outlet
coach outlet
fred perry polo
burberry outlet
thomas sabo uk
ed hardy tshirts
tods outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors uk
polo ralph lauren
north face jacket