Friday, July 09, 2004

waa lepak Burger King..

ptg semalam ada janji ngan member.. Mamat ni nama dia Yusree.. lupa pulak nama penuh.. hehehe maklum ler manusia.. call dia dah sampai dah.. ingat nak lepak MAMAK.. pi nenok Uncle Don ker.. hehehehe lepas tu memandangkan hujan.. lepak dalam Burger King.. nak order air ajer. memandangkan perut macam kenyang.. hehehe ada pulak mamat tu offer burger baru.. lupa pulak nama dia.. sebijik macam Twister KFC suatu masa dulu.. apa lagi kasi cuba ler..

lepas tu sambil melayan burger yang best.. borak pasal Switch dan Fiber.. aku tengah design satu server dimana digunakan untuk storage server. So server tu mesti mudah dicapai dan dari client pulak tidak akan datang masalah... so cerita pasal Gigabit Switch mana yang cun.. apa Layer 3 tu.. cam ner fungsinya.. kena beli ke tak..macam2 ler
nak interprate kat sini.. susah pulak..

dah habis cerita pasal switch.. cerita pasal fiber pulak.. best betul ler dengar cerita dari orang pandai ni.. tapi memandangkan dah masuk magrib.. terpaksa ler berhenti.. hehehe karang kena sambar petir pulak... dah ler mendung semacam.. member pulak duduk kat Kepong.. ok lah Yus.. nanti cerita lagi.. aku memang suka benda-benda macam ni.. nak belajar.. apply tidak dapat.. lepas tu semua ada birokrasi.... nepotisma.. rasuah.. entah apa2 lagi.. tu ler IPTA tempatan.. kali ni kumpul duit banyak.. apply oversea punyer ler.. baru best kut.. senang sikit nak jumpa benda2 pelik ni.. hehehehehe

tadi semayang jumaat.. ada Agong mai.. ingat nak salam dia. tapi memandangkan ramai sangat dah beratur.. tiba-tiba pulak.. Ifrit Utama menguasai minda suruh balik.. perut lapar pulak.. so Agong sori ler. lain kali dapat salam Ok.. khutbah cerita pasal masalah juvana dikalangan remaja.. balik2 cerita masalah.. cuba ler cerita pendekatan dia macam mana nak solve ker.. kalu nak cerita masalah..lebih baik tak payah.. sebab aku baca paper setiap hari.. at least utusan.com.my tu selalu bukak.. nenok pasak Saddam.. kat Iraq agaknya camner pulak remaja dia orang.. baik ke tak..

lepas makan mata mengantuk.. cam biasa ler.. tapi yang best.. member banjer ari ni.. pasai mengenangkan besday aku yang lepas hehehehe.. toche Ariff.. semoga ko panjang umur.. murah rezeki.. dapat beli kereta Wira SE ko tu.. dan tidak lupa cepat kawin.. ok
ari ni layan YM punyer ler ramai yang join.. tidak kusangka pulak ari Jumaat ni paling ramai... GEJU join.. dan seperti biasa masih belum jumpa lagi The Best Sardine Puff Maker. Pencarian masih di teruskan..... hehehehehe

No comments: