Tuesday, July 13, 2004

waa dari tagboard..

biler citer karipap orang marah... biler citer kena banjer makan oleh ah moi pun marah.. apa lagi nak bubuh dalam ni.. ok ler kiter citer spec PC yang beli semalam.. habih RM 3,590.. waaaa

- Intel Pentium 4 3.0 Ghz 1 MB Cache Memory HT
- Asus P4C800 Motherboard
- Corsair 512MB x 2 pieces
- 1.44 Floppy
- Lite-on Combo
- 80GB Western Digital S-Ata
- Winfast FX 5700 128MB Ultra DDR3
- Casing (I-Cute.. cun punyer)

ni aje habih kat RM 4K waaa.. biler nak beli PC semantap ni... selama ni jadi tukang pasang ajer... waaa nak kaya.. hehehehehe

ari ni pi Low Yatt.. tukar satu motherboard member.. x tau apsal ngan mptherboard tu.. adik dia sudah buat.. lepas tu terbakar sikit kat circuit.. lepas tu x de sound dah.. pi ler kejap.. tolong kengkawan.. staff sendiri jugak....

ari ni pulak tape loader kat opis pulak buat hal..dia punyer reader sudah pening.. x boleh read.. asyik kuat Status Fault ajer.. x habih2, sekarang ni mana nak cari support ni.. pening betul aku.. takkan nak pi Imbi lagi kut.. setiap hari Imbi.. baik aku lepak sana hehehehehe..

petang tadi ada orang banjer.. kali ni Singh pulak toche Harvinder.. semoga ko kaya dan bahagia.. memang muhibbah betul dok Malaysia.. tapi memandangkan hujan.. so minum nescafe aje ler.. nak pi makan susah.. kalu tak dapat makan free lagi.. best jugak makan free ni.. tapi lagi best kalu makanan tu mahal.. waa memang Ifrit Utama dah masuk dalam minda aku ni.. tu pasal ayat dah jadi macam ni...

ok ler nak pi usha Jobstreet.. nak cari keje yang gaji dia besar.. tapi tidak perlu kelulusan yang tinggi.. cuma perlu skills sahaja... biar boss tu tahu sikit akan kemampuanku yang x seberapa ni.. x perlu ler nak bawak satu fail sijil dok cerita pasal IT.. pasai aku pun baru kenai PC tu.. setakat ni kalu tanyer keyboard dan mouse tu boleh beza ler.. hehehehehe...

6 comments:

Anonymous said...

How I can download documents from WikiLeaks?
Hih you hear me??

Anonymous said...

I just want to say Hi to Everyone!

Anonymous said...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#5031]buy cheap lasix[/url] - buy cheap lasix , http://buyonlinelasixone.com/#7934 lasix cost

Anonymous said...

[url=http://buyonlinelasixone.com/#7934]buy lasix online[/url] - lasix no prescription , http://buyonlinelasixone.com/#5120 lasix without prescription

Anonymous said...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#20901]buy accutane online[/url] - buy accutane online , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#8798 accutane cost

Anonymous said...

[url=http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#7410]buy accutane online[/url] - cheap generic accutane , http://buyaccutaneorderpillsonline.com/#20005 cheap accutane