Saturday, July 24, 2004

salam karipap ari sabtu......
 
semalam balik keje pi umah Basrin GEJU jugak.. ok jugak orang pertama GEJU sampai umah dia.. hehehehe.. lepas tu usha PC dia kejap.. sebab tambah Hard Disk.. tapi selamat x mati akibat short-circuit yang berpunya dari kepandaian tauke yang jual PC kat Basrin.. rasa nak gigit ajer perut tauke tu.. pasang motherboard pun x reti ker.. nak bunuh orang ker... bila on ajer.. satu body semua ada current...
 
lepas tu bukak balik screw yang ikat motherboard tu tambah washer.. then check plug dia.. rupa2 plug dia pun problem.. so cari point lain... lepas settle.. masalah current yang tidak diingini, pasang hdd baru.. waaa mantap sungguh... 80 Giga maa.. member tersenyum sampai ke telinga.. hehehehehe.. lepas pasang.. test install Autocad pulak.. ada yang pulak si Basrin mimpi indah malam ni.. hehehehehe
 
lepas semua siap.. minum teh... lepas tu lepak nenok Swimming Pool.. waa best sungguh ler ada swimming pool.. x sabar nak lepak sana.. buat segala jenis balik kuang.. waa basrin biler ada Ah Moi pakai swimming suit boleh turun sama.. hehehehe kepada yang GEJU bujang jom turun sesama.. sapa dah kawin harap2 bawa isteri anda bersama.... supaya tidak menimbulkan syak wasangka... hehehehe lepas tu yang best lagi.. ada pulak tempat BBQ.. ni boleh jadi tempat lepak bersama-sama... gathering ramai2.. hehehehe
 
pagi tadi pi umah cousin aku... sebab kawan dia nak build PC.. so aku tolong beli dan assemblekan tapi rupanya susah jugak cakap ngan Melayu ni.. macam2 nak tapi budget ciput.. dia ingat aku ngan INTEL tu boleh kaw-tim harga ker... mana nak dapat wei... tu pasal yang angin aku kejap pada pukul 11.00 pagi.. lepas tu pulak dia call lagi... dia lupa pulak kuar duit.. pakai buku lagi tu.. mana nak sempatnya pi bank sekarang... waa angin betul ler aku... dah rugi setengah hari biler pikir pasal kejadian yang tidak diingini.. sebenarnya banyak projek aku nak buat ari sabtu tu.. tapi semua HAMPEHHHHHHHHHHH disebabkan sorang MELAYU yang tidak percaya kat aku.... MELAYUkah aku?
 
end-up lepak umah layan HBO dari padi sampai ke petang.. sebab angin punyer pasal.. layan Appolo 13.. lepas tu pulak citer pasal Little Giant... siap nenok drama lagi tu.. tajuk Bohong kut.
lepas tu layan DVD.... hehehehehe

No comments: