Friday, July 30, 2004

salam ari Jumaat

waa ari ni terakhir bekerja.. lepas tu lepak 2 hari... x sabar nak cuti esok.. banyak project dok plan dalam kepala ni... macam2... so plannya...

Ari Sabtu....
pagi jumpa cousin repair PC dia.. pasai.. printer x boleh detect.. mungkin conflict driver..biasa ler canon.. command problem.. sampai ari ni engineer canon x boleh buat apa2 nak solve.. menyusahkan bagi sesapa yang beginner...

lepas tu jumpa.. Atuk ku dan Nenek ku ( sebelah ummi )
dah lama x jumpa dia orang.. apa khabar hendaknya.. mintak2 sihat...selalu

lepas tu cabut KL kejap
sebab nak beli satu PC harga RM 1965.. siap printer.. member cousin aku punyer.. beli part by part.. lepas tu assemble sendiri.. baru puas hati maa tuned by Antropose

lepas tu jumpa member lama
sebab dah lama x jumpa dia.. tanyer idup lagi ker.. ada sihat ker.. apa projek yang boleh kaya,

malam...
plan nak assemble.. dan pi lepak bangsar ngan member..nenok mat rempit.. biasa suke nenok minah rempit yang suka buang nyawa..... hehehehehe

ari AHAd pulak

pagi...
pi UPM hantar PC... yang telah di'assemble' ..

dalam kul 11 macam tu...
teman member pi Library.. rajin betul aku nenok orang... hehehehehe...

tengah hari makan ler....
takkan nenok buku ajer..

kul 3.00 macam tu...
pi KLCC.. nenok si Mely.. BUDAK MILO...dan JUARA MAKAN NENAS

ptg macam biasa lepak PWTC..
usha orang bershopping.. best betul nenok orang Melayu sedar ada kesedaran IT ni....

malam....
melepak ler...esok keje maa

ni ler yang aku plan utk esok dan hari AHAD... x sabar nak balik kampung..... hehehehe plan dibuat setelah x jadi pi Port Dickson... waa nak buat balik kuang.. biler ni...