Wednesday, July 14, 2004

pi rumah arwah
 
balik dari opis.. aku pi rumah arwah.. dah janji ngan cousin semua.. tapi semua Uncle aku pi Putrajaya ke tanaj perkuburan.. aku x boleh pi.. sebab x beritahu bos lagi.. lagi pun ada keje.. lepas tu minggu depan pulak ada hal penting.. nak ambil cuti lagi.. serba salah dibuatnya.. kalu cabut aje macam tu.. risau pulak kalu PC problem.. for sure bos interkom..
 
sampai sana dalam kul 7 macam tu... waa awal betul sampai.. mengalahkan cucu dia pulak... cucu dia pun x sampai awal macam ni.. x tau pulak arwah ni berapa ramai cucu.. sebab aku hanya cucu saudara ajer.. tengok keta.. satu keta dari family aku pun x de... waa pening jugak ni.. macam mana aku nak masuk umah ni.. segan betul... walhal Tok Noni ( Isteri Arwah) rasanya.. pasai jika Hari Raya Kedua.. memang aku mai.. cuma tahun lepas tak pi rumah dia.. sebab belah emak aku buat Hari Keluarga pada Haru RAYA.. so miss ler.
 
lepas tu tunggu Magrib.. semayang magrib berjamaah... sedih jugak.. sebab x ramai saudara mara yang datang.. pelik jugak.. sebab belah Arwah ni.. aku kurang kenai.. sapa saudara dia..
sementara tunggu Isyak .. mau nampak kelibat saudara aku pulak.. waa selamat aku.. ada geng nak bercakap.. takkan nak bercakap ngan ikan kut... atau duduk tepi swimming pool tu sorang2 hehehehehe
 
lepas semayang isyak .. ada yassin dan tahlil.. lepas tu mamam... waa banyak lauk wooo x terlarat perut ni nak makan... sebab tadi dah kenyang.. tapi dapat jugak tambah nasik tu... hebat sungguh perut ni... lepas makan kul 10 lebih macam tu.. balik ler.. takkan nak tidur sana kut... esok keje maa,
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments: