Friday, July 02, 2004

malam tadi....

kali ni x bagi chance kat mata... tapi sememang badan penat betul ler.. tips baru makan kuaci masa tgk bola supaya tidak mengantuk ..ada member minum Tongkat ALI CNI lagi, tapi yang pelik bungkus jugak...semalam dapat tgk 1st half ajer.. Greece vx Czech, 1st half memang boring.. Greece dok bertahan ajer.. bola pulak berat kat Czech.. lagi parat.. ni macam bungkus ajer Greece...

lagi nak tambah best.. siap betting ngan cousin.. open table.. biasa ler. kami semua keje memakan ajer.. x kira apa port janji makan dan makanan tu best.. x yah nak pi J.W.Marriot.. mamak kat subang dan PJ tu bersepah habis.. dekat pun dekat.. hehehehe
sebenarnya x mampu ler kalu nak settle kat hotel maa.. hehehehehe

sebelum tu layan YM.. macam biasa topik semalam cerita pasai Akademi Fantasia. ramai jugak geng jurnal berhaluan kiri.. yang x suka AF.. termasuk ler aku.. ni gambo hero malam tadi..... Greece menang... 1-0.. yessssssssssssss dapat makan.. itu yang best.. seperti prinsip hidup aku.. HIDUPKU untuk MAKAN.. dan kali ni dapat pulak makan.. orang banjer tu... nasi paprik...paprik ayam yaa.. air Bandung campur Cincau (BANCAU) 2 gelas OK "kepada Abcd aje..........hehehehehe"


gambo wira... Dellas...

2 comments:

Anonymous said...

eheheh GREeCE's the best!! - banai

S K R I N said...

aiseh... ko sokong greece takleh gengla camnih hehe ;).. tentang Salo tu DVD ada subtitle english, kalau takde memanglah aku tak paham sebab bahasa italy. Tapi jgn tanya aku mana nak beli/cari sebab aku pun pinjam member aku dia baru bawak balik dari UK.