Saturday, July 17, 2004

balik JB jumpa semua kroni..... 
 
bangun pagi lepas tu bersiap... jumpa ngan ummi kejap berborak... biasa emak duk jauh.. anak jaga umah kat sini.... susah jugak ada dua umah ni... hehehehehe... babah pulak x dok.. pi Kelantan masuk hutan.. join team potong kayu balak... waaa ni yang miss ni.. susah jugak kalu dah keje... await ler x cakap awal2... boleh e1 amek cuti maa
 
sarapan best maa kepok lekor.. tapi bukan kepok losong yang Kak Tini bagi maa... x jumpa lagi si Kak Tini ni.. hehehe... lepas borak... ummi aku pulak ajak  pi kenduri kahwin.... waa ni yang lagi leceh ni... bukan x mau makan... nanti kalu dah jumpa geng.. susah ler.. ada pulak yang duduk tepi longkang sambil tunggu mana ler si ummi ni... hehehehehe
 
lepas tu pi Kota Tinggi.. sewaktu jadi kontrak satu masa dulu.. dalam penghantaran Notebook dan Projector kepada guru2 yang mengajar Sains dan Matematik.. waa best betul masa tu.. baru aku kenai Kota Tinggi.. kalu tak.. aku tau Air terjun ajer.. tempat lain memang x tau... sampai sana jumpa Bos dulu kat Kota Jaya... nenok2 bos pun layan CounterStrike.. ok jugak.. dah lama tinggalkan ... dulu main ler.. tahun 2000 macam tu.. makan tengah hari kat warung River View kat area bandar tu.. aku x tau apa nama tempat... layan Mee Rebus Special Rm 2.50... waa memang pelik mee ni.. ada ikan bilis goreng atas dia dan ada kacang sekali maa... selama ni makan mee rebus x de pulak....
 
lepas tu jumpa sorang lagi member.. banyak kroni yang terlibat dalam penghantaran notebook ni..
tu yang best melepak dengan dia orang... lepas tu amek HDD yang diorang order... patut ler runner x boleh turun KL.. runner accident maa.. waa kesian ler... sori kawan.. await hang x habaq berapa percent kecederaan.. hehehehehehe... lepas tu lepak.. kat warungi teman member makan.. kali ni order mee kung fu pulak.. dah lama x makan.. selamat sedap jugak... rupa2 tauke tu org cina masuk Islam maaa
 
lepas pekena mee kung fu.. layan lagi Counter Strike... waa memang best.. sekali-sekala.. layan bersama member.. heheheheh layan sampai mangrib tu.. lepas tu lepak kat restoran melayu....makan lagi.. tu ler kejenya.. tapi memandangkan aku ni tetamu dari jauh.. so dia orang banjer saja.. waa alangkah nya best.. hehehehehe lepas tu balik umah... sampai umah kat kul 9.00 malam.. ummi aku suruh bawak keta slow2 tu pasal lambat sampai.. sampai umah goreng kepok lekor lagi.. waa best sungguh.. memandangkan nasi minyak ada lagi.. aku pun makan.. lepas tu kirim ngan adik aku pulak.. mee goreng mamak... lapar lagi ler..hehehehe


No comments: