Saturday, July 31, 2004

ari sabtu....

bangun pun lewat.... kul 7.00 tu.. waa rasa bangun awal.. tapi yang pelik atas katil lagi.. susah jugak sejak katil dah upgrade ni.. subuh semua kul 7.00 ajer.. kalu 6.59 tu ok lagi maa.. janji kul 6.00... waaa.. silap katil kah.. katil kelamin tu.. aku sorang ajer... atau silap beli tilam... hehehehehe

lepas tu bersiap ler.. nak gerak jumpa cousin... repair PC dia.. maa.. apa lagi gerak.. dah lambat pulak... umah jauh tu.. sampai kat umah dia..nenok PC dia kejap..waa ada current tu.. selamat x keras kat belakang meja computer dia.. waa earth x betul lagi ni.. bahaya betul maaa.. lepas fix pc dia. makan 'samosa' layan milo pulak ari tu.. x boleh request ler umah orang maa.. kira baik dia bagi aku makan.. kalu x bagi .. takkan aku pi lagi umah dia.. hehehe. lagi pun dia cousin aku daa

sudah selesai masalah dia.. aku pun pi umah atuk aku.. kat Taman Seri Telok Datok.. Banting.. ada tak sesapa GEJU budak Telok Datok.. boleh lepak 69 layan Fun Fries ker..hehehehehe.. sapa budak Banting tau ler ni tempat.. heheheh nenok atuk dah lama x nenok. kat 2 bulan kut.... tanyer khabar... lepas tu borak ngan mak cik aku.. cousin aku.. lepas dah lepak dalam 1 jam macam tu... aku pun gerak balik.. pasai nak pi Low Yatt.. maa angkat PC..

sepanjang perjalanan terserempak pulak ngan Auntie aku ler.. await dia parking kat Olak Lempit ni.. nak buat apa..so aku berpatah balik.. loa... rupanya windscreen pecah ler.. kena batu.. waa tolong kejap.. kesian pulak .. waa mau berapa pulak kena cermin? setelah proses memecahkan semua cermin tu selesai.. aku pun gerak balik maa.. ikut Dengkil.. potong Serdang sebab nak ikut Sungai Besi. masuk Jalan Tun Razak.. lepas tu Jalan Pudu... Jalan Imbi.. then sampai ler Low Yatt...waa bagus punyer description .. boleh jadi tourist guide ni macam..

sampai Low Yatt jam dah kul 1 lebih maa.. waa ramai pulak orang... nak parking keta pun susah woo.. selamat masa pusing2 ada keta kuar.. memang rezeki.. lepas parking keta.. pi cari ATM pulak nak kuar duit.. menyesal pulak x kuar semalam... kan dah susah... sampai kat ATM.. ramai pulak orang tu.. waa ni macam boleh habih duit ni... kena pulak barisan yang ke-7 pulak tu.. waa depan aku ada sorang couple... yang lelaki dia tu senyap ajer.. yang pompuan ni TERGEDIK-GEDIK.. cakap kuat2 pulak.. condemn sana-sini... waa pelik jugak aku nenok.. tetiba dia senyap.. baru dia tau orang lain semua dok usha dia semacam.... bagus jugak, tersedar dengan sendiri...
(Bukan untuk memburukkan orang lain.. cuma jadi pengajaran kat aku sorang.. supaya jangan tergedik2 di khalayak ramai.... rasanya x pernah pulak aku tergedik2 setakat ni......)

ok lepas sudah bawak kuar duit.. apa lagi pi naik 2nd floor.. nak bershopping ngan duit RM 2K tu... angkat satu PC plus satu printer... lepas adegan tawar-menawar... mintak pendapat.. supaya walaupun pc tu harga RM 2K... biarler ia berbaloi.. dan dapat compete ngan PC yang branded... ituler objektif aku setiap kali beli... biar murah tapi boleh pegi.. kalu bahasa mat rempit... mat motor ko boleh blah tak malam ni..

lepas shopping... apa lagi balik ler.. petang macam nak hujan.. lepas ajer.. Kota Darul Ehsan.. hujan lebat ler.. jalan pun jam.. waa parah macam ni.. mata dah mengantuk giler dah ni.. mau tak.. badan penat habih.. jalan jam pulak.. sampai tertidur2 dalam keta tu.. waa mengantuk yaa amat.. radio pun entah lagu apa lah dia dok main... boring betul....patutler.. orang melayu x sokong lagu melayu... aku dengar radio .. masa naik keta ajer.. hehehe tu pasal x tau semua lagu Melayu... hehehehehehe

akhirnya sampai umah kat kul 4.15 maa... lepas unload barang.. apa lagi cabut balik.... untuk pi Shah Alam.. sebab nak jumpa member... kul 5.20 cam tu.. waa nak kuar umah aku pun jalan jam giler.. cam ner.. nak pi shah alam ni.. ingat nak potong Puchong.. jalan jam.. ingat nak ikut USJ pun sama jugak... at last ikut.. Glenmarie tu.. potong pi Shah Alam.. selamat ler waktu muda2 jadi mat rempit... kluang man.. dan bermacam segala man... woman x dok aaaa

sampai sana... jumpa member melepak kejap.. makan tengah hari dulu.. perut lapar giler.. lepak sampai kul 6.40 macam tu.. balik umah.. semayang Asar Gajah.. kul 7.10 minit tu.. waa apa nak jadi ngan aku ni.. lepas tu lepak kejap.. .. ok ler nak melepak..