Sunday, July 25, 2004

ari ni dalam kekenyangan.....

semalam punyer malam pi DBKL ada konsert pop orkestra 80-an... so aku pun pi.. biasa tiket semua dah diatur dah... sp x de masalah.. cable baik punyer.. hehehehe.. sampai sana kul 8.25 malam lepak kat luar kejap.. lepas tunggu ticket keeper mai.. nak bagi ticket.. tapi bila dah ada ticket.. yang datang malam tadi semua yg x dok ticket hampeh betul..selamat dapat duduk..

konsert dimulakan dengan lagi Dahlan Zainuddin.. aku pun x kenai ler.. sapa ler mamat ni, lepas tu pulak Alley Cat.. ok jugak... semua lagu pernah dengar... lepas tu Orkestra menyampaikan lagu Fantasia Bulan Madu... boleh tahan.. keluar si Abon.. pelawak melawak kejap.. hehehehehe  lepas tu Ramlah Ram.. waa ni rupanya Ramlah Ram.. baru kenai... lepas tu si Jay-Jay.. last sekali si Latiff Ibrahim... nama lagu x tau ler.. tapi yang paling best Ramlah Ram ler.. memang mantap sungguh suara dia..

konsert habih kul 10.45 macam tu.. lepas tu lepak ngan member kejap kat Puchong Perdana, layan supper.. garlic naan.. hehehehe. lepak kejap borak pasai nak kaya.. biasa ler.. hehehehe tidur lambat maa kat 3.00 pagi macam tu.. mata sememangnya dah rabak habis... hehehehe
bangun ari ni pun boleh tahan.. awal ler jugak.. lepas Dhuha tu.. rasa macam bangun Subuh, lupa pulak semayang ke tak...

bersiap pi Library kejap.. pulangkan buku member.. pasai dia ada kuliah ari ni.. so tolong ler member ku yang kesusahan... sampai library pulangkan buku dia.. kena denda tu .. hampeh betul RM 14.70 sen.. waa mahai sungguh.. lepas makan 2 hari tu... lepas bayar... lepak kejap cari public phone.. call member. pasai di nak mai umah... sampai umah dalam kul 2.30 macam tu... dapat SMS dari member suruh pi umah dia.. ada open house

sudah bagus... perut lapar.. ada pulak open house.. memang bagus.. apa lagi tunggu member sampai.. aku pun gerak.. segan ler mai sorang2 kalu ada member tu ok ler jugak.. sampai sana, ada sedara dia pulak.... lagi segan... aku ingat hanya member2 saja datang.. ni semua saudara dia pun ada... waa malunya...  al maklum ler. mai pun ngan T-shirt buruk ajer... seluar pulak tu kotor.. tapi memandangkan perut yang lapar.. dan di depanku terbentang nasi beryani, hilang malu kejap... hehehehehe

lepas makan nasi beryani layan lontong pulak.. waa best sungguh rasanya.. kena makan puas2 pasai umah dia jauh tu... Kota Damansara... maa...lepas makan balik umah kejap.. nak check wiring sama member, pasai umah aku tu.. ada satu plug x de current... lepas check fius.. tiup2 sikit.. lepas tu pasang balik.. baru ada current.. rupa2nya contact maa.. tu pasal x de current..
magrib tunggu cousin nak mai...

layan borak sama cousin.. lepas tu lepak mamak... macam biasa.. layan roti.. teh tarik.. hehehehe sekejap lagi nak pi umah Uncle aku kejap kat Shah Alam.. hantar barang dia.... Jus Mengkudu.. bagus untuk kesihatan... hehehehe..

1 comment:

Anonymous said...

ui veteren semua tu nyanyi. best tuuuuu

Op