Monday, July 05, 2004

ari ni besday aku ler..

kalu nak pikir x de apa yang special pun pasai besday ni.. x tau apsal orang giler2 nak sambut besday.. agak dia orang ni manyak duit kut.. aku dari kecik pun memang x sambut pun... selalunya cuma emak aku masak special sikit ari tu.. itu saja.. nak kata bagi hadiah x nampak pulak.. kalu belajar rajin ada hadiah... memang ada punyer..

bagun pun lewat.. biasa ler layan bola.. tu pun first half aje.. sementara tunggu second-half tu pun dah tertidur atas meja ruang tamu tu..bangun pun lewat.. waa selamat awal sikit.. dari masuk dhuha.. waaaa apa nak jadi ni.. silap betul lah jam tu,
nak kena tukaq jam lain ler.. hehehehehe

ari ni mata mengantuk betul.. buat2 apa2 sikit dok menguap ajer.. x tau apsal.. agaknya x cukup tidur kut.. mau tak ada ajer projek yang x berfaedah di buatnya.. hehehe biasa ler.. orang x de apa tanggungjawab (still single maa) so benda2 ni ler yang best.. dapat SMS banyak jugak wish utk panjang umur..murah rezeki.. toche kengkawan..

tapi satu SMS yang pelik.... Semoga Berbahagia Selalu.. nak kata aku dah kahwin belum pulak.. tunang pun x de.. macam mana pulak boleh telintas idea Hamba Allah ni bagi aku SMS macam ni.. agaknya x de Idea kut.. maklum ler SMS kul 12.01 minit malam.. 5 Julai 2004 maa.. waa ni hari sudah 24 tahun maa.. sudah tua dah... mintak2 ini tahun dapat keje yang best.. gaji yang lumayan.. baru boleh beli itu keta dan umah...

Ya Tuhan ku MurahKan Rezeki HambaMu ni supaya beroleh kebahagiaan di dunia dan akhirat.... Amin...

No comments: