Monday, July 26, 2004

ari isnin...

boring sungguh... patut ler ler orang cakap Monday Blues.. malasnya nak pi keje.. rasa seronok pulak jadi penganggur bukan terhormat ler.. kalu terhormat tu ada degree ker master ker.. aku ada apa.. ada ler perut sikit.. dan sihat tubuh badan kalu.. pi Afghanistan ker Iraq for sure dah boleh jadi komando.... muka ala Fedayen ( komander elit Saddam Hussein )

gerak awal sikit.. pasai nak pi usha tempat interview tu.. sati satu Indian call aku pasai interview tu ari Khamis.. suruh mai opis dia. selamat ada mention pasal post.. aku pun little bit blur jugak.. x tau apa post yang aku apply.. pasai dah lupa dah.. so aku pun tanyer kat mana tempat saja ler.. so pagi tu pi ler tempat yang aku cari.. sekali silap ler.. tempat yang aku expect tu bukan Kelana Centre Point.. nenok jam.. alamak dah lewat ni.....

pi keje pun lewat... member pulak.. x dok ari ni.. alangkah bertuah kalu pandai.. siap ada training lagi.. aku x pandai.. hanya ada sedikit bijak, tapi satu hari Insya Allah akan pandai macam korang... Amin. Sampai opis.. macam biasa nenok server tu sikit.. entah apa dah jadi, mintak dia x pening... usha backup punyer log.. ada backup ke tak.. rutin harian.. lepas habis sessi mengusha... pi surf kejap.. nak nenok apa ler profile company ni.. mana tau ada pulak link ngan KGB ker.. sapa tau.. hehehehe sekali nenok post aku apply macam x best ajer.. hati aku macam x sedap ajer nak pi esok.. x pernah pulak dapat tawaran keje jadi berat nak pi...
pelik.. hanya Allah sahaja yang tau.... Amin.

lepas tu aku balik ler.. takkan nak tidur kat opis kut.. balik awal.. kul 6.10 dah balik dah... pasai.. nak pi usha tempat interview..  kat Kelana Jaya... setelah sampai kat Stadium MPPJ tu nampak sign board Kelana Centre Point... lepas tu apa lagi.. pusing2 ler sampai jumpa opis dia.. sekejap ajer jumpa.. opis dia kat bawah... so nenok opis dia dari jauh lebih kurang... lepas tu balik ler....hehehehe.. balik umah layan balik cerita The Days after Tomorrow.. x habih ari tu nenok.. tgh lepak sambil tunggu member nak mai.. nak potong rambut kasi nampak cun sikit.. pasal ada interview esok  maaa.. jam dah kul 10 ni kejap lagi member sampai.. nak buat apa haa.. boring pulak... ok ler sambil menunggu cari DVD lain nak nenok... waa ni macam sudah bagus..... melatih minda... hehehehe

No comments: