Tuesday, June 01, 2004

waa masih lagi x puas hati ngan Red Hat...

satu hari mengorek Red Hat ( sebenarnya x sampai 5 jam pun.. tapi dah boring punyer pasal kira satu hari ler..) masalahnya PC lama.. x boleh detect display.. masalah 'on probing display card" , sedih betul.. member pun dah poning kepala... aku lagi poning..

lepas setengah hari berusaha.. utk guna red hat 9.. x boleh lepas tu guna red hat 7.2 pun masalah pulak.. ada bug.. suruh report... end-up mengupdate.. blog.. dan baca blog orang.. hehehee.. lepas tu ada pulak lagi satu masalah.. kena virus pulak.. 100% occupied processor.. ni mesti kena [email protected]. sebab ni salah satu daripada symptom dia.. yang pelik.. dalam PC tu ada Norton 2004 tu.. pirate edition.. pun kena jugak

lepas tu macam biasa kasi masuk panda.. then bagi check.. ada ler dekat 1 jam jugak menunggu.. lepas tu akhirnya .. jumpa jugak.. 2 jenis virus.. type WORM maa.. [email protected] dan [email protected]. lepas tu baru PC ok.. waaa selamat x yah format.. hehehe

No comments: