Wednesday, June 16, 2004

waa malu besar maaa

ptg tadi jumpa member kejap kat De'Palma.. sebab PC dia problem... dia punyer PC x boleh shutdown.. lepas kita shutdown.. CPU dok running.. ni kali pertama NENGOk..
baguih jugak pengalaman.. x pernah lagi jumpa.. hehehehe

firstly expect.. mesti dia punyer motherboard sudah kong.. utk ememastikan... aku tukaq satu lagi Power Supply yang lain (PSU).. sekali tukaq.... boleh shutdown ler.. fuh lega member.. x yah tukaq.. motherboard.. lepas solve.. apa lagi turun bawah lepak 'ngeteh' kejap sama member..

dalam kul 8 cam tu.. pi ler kejap Ampang Point ingat nak cari kad.. sebab Birthday Ummi aku 17/6/04 ni.. setelah puas menunngu lif yang x mau turun... hati dah menyumpah2 dah apsal lif ni semua nak turun aje.. yang nak naik x de ker.. ..... akhirnya dapat lif..

apa lagi teus pi Popular.... rasa situ ada yang jual benda2 macam ni....sampai sana ..... most of cards yang ada dok cerita pasai hari bapak pulak.... alamak.. tgk cards2 yang lain.. semua pasai awek...... pergh panas betul... hangin aku kejap.......

pikir punyer pikir.. cari tampat lain.. atau Popular lain ler.. lepas tu gi umah cousin kat AU3.. Kelumpuk Cemperling.. sekali dengar memang pelik betul ler sampai sana.. dia x dok pulak..Hampeh betul.... setelah amek Notebook dia.. aku pun balik... sebab dah janji ngan member kat Seksyen 17..

sampai kat persimpangan Jalan Ampang ngan Jalan Tun Razak..
masa tu kat traffic light.. tgk jam kul 11.00 mlm.. janji ngan member 11.00 mlm sampai 11.30 malam.. masa tu aku kat depan macam biasa ler.. naik kuda racing.. tiba2 Handset pulak berbunyi.. lagu Living Together tu... Hidup Bersama Original Version bukan XPDC punyer version hehehehe tgk nama mamat tu pulak.. aku pun cakap lebih kurang.. bagi tau dia atas motor... lepas tu dia ada cakap pulak.. terpaksa bukak helmet.. masa bukak helmet tu pulak..

handset aku jatuh maa.. pergh dah ler terjatuh.... housing belakang tu siap terbukak.. jatuh kat tengah jalan pulak... yang pelik handset tu seboleh2 nak sliding ke tengah jalan..
yang pelik x off baguih betul.. terpaksa park motor kejap.. berlari amek Handset aku.. lepas amek .. terus lampu hijau.. selamat sempat...kalu tak mau jadi 'lempeng' maa
waa malu giler aku.. malam tu... aku sorang pulak yang naik motor masa tu...... tapi yang penting.. Handset aku memang GANAZZZ...

lepas tu pi jumpa member aku..... lepak ngan dia sampai kul 1.40 cam tu... biasa ler pekena teh tarik mamak.. borak punyer borak.. pasai hal-ehwal laki2 saja.. hehehehe

No comments: