Wednesday, June 23, 2004

waa malam ni... penting maaa Jerman

ari ni ari Rabu.. so ari bersama kengkawan.. atau cousin2 ler.. kami cousin semua rapat dah macam member jadi nya.. so ari ni plan nak tgk wayang kat GSC.. murah sikit.. ari rabu.. RM 6.. so kita plan ari isnin... bagi kat salah sorang.. utk beli tiket.. yang lain hanya pi Summit USJ..

dalam kul 8.30 tu aku pu pi ler. sampai sana.. masih x de sorang pun cousin.. tunggu ler kejap.. terasa lambat betul kul 9 malam.. al maklum ler mai sorang.. kalu mai ngan member.. sekejap aje tunggu punyer tunggu.....mai pun 2 orang.. tinggal lagi sorang ticket keeper... hehehehe..

dalm kul 9.10 tu sampai pun semua orang.. kali ni 4 orang aje.. yang lain semua bz hehehe.. apa lagi beratur ler.. macam biasa beli pop-corn.. dan soft-drink.. lepas tu masuk ler... kali ni cerita.. Around the world in 80 days.. hehehe best jugak cerita adventurer ni, semua ada. lawak memanjang....

nak cerita kat sini x pandai.. baik korang pi sendiri ok.. atau pun cari DVD yang RM 13 tu make sure DVD-9 ok..lepas tu lepak mamak Restoran Taj.. depan SJMC.. pekena tosei.. lama x lepak kat situ.. sekali tosei x berapa best ler.. silap betul kalu tau lepak kat Sri Melur SS19.. capati dia mmg best..

No comments: