Monday, June 21, 2004

waa ari ni x tau apsal....

ari ni sungguh x bertenaga dan boring ... x tau apsal.. agaknya pasal Monday Blues kut.. hehehe pagi2 dah bukak balik notebook yang aku repair.. ari ni dah masuk 2 hari dah.. x jugak siap.. naik pening kepala aku dibuatnya.. pelik betul lah Notebook Twinhead ni..
ada pulak partition sendiri.. phdisk pulak tu.. x pernah aku dengar.. selalu guna fdisk ajer..

ari ni masa browse2 punyer browse akhirnya jumpa jugak driver dia.. yang official punyer.. teruk betul ler.. twinhead ni.. suka manyusahkan orang.... apsal pulak notebook lama tu x de dalam list.. ni pulak kena pi link lain.. letak situ.. old.. apa entah..... baru ada semua list notebook lama.. agak nya saj akut.. webmaster dia buat lawak antarabangsa.. hehehehe

petang tu tolong member pulak.. pc dia guna Windows 2000 upgrade apa entah browser dia cakap terus PC dia hang.. lepas tu x boleh nak load Windows pulak tu.. run save mode nak tgk apsal.. lepas x boleh jugak.. entah apa error x tau ler.. dok cerita svchost pulak..
perghh ni lagi satu benda x pernah jumpa... tanpa membuang masa.. apa lagi recover hdd itu.. then reformat ler.. biasa ler... stail cina..hehehehe

dalam kul 9.30 macam tu .. member mai umah.. lepak bawak notebook dia pulak.. x tau apsal noteook dia x boleh on.. x de apa2 kat screen pun.. kesian jugak biler NENGOK.. budak-budak Melayu ni kalu dapat barang office.. main belasah aje bukak.. kan dah rosak, kalu nak buat ekperimen pun tanyer kepada yang pakar.. hehehehe lepas tu member SMSM ajak lepak kat Seksyen 17 layan teh tarik.. ok.. ler 2.30 nanti England vs Crotia.. mintak2 England kalah... hehehehe..

No comments: