Saturday, June 19, 2004

ponek betul ari ni...

waa ari ni bangun awai konon nya nak pi MPSJ.. pasai umah punyer penutup longkang kena curi dek makhluk tuhan yang kekurang-ajaran.. panas betul aku.. balik2 umah dah x de benda tu.. selamat x de pulak keluarga aku yang termasuk dalam longkang di depan umah sendiri.. hehehehe

biler sampai sana tengok keta banyak.. so dalam hati rasa2 bukak ni.. biler pi kan pejabat dia tutup daa.. rupa-rupanya yang parking banyak keta tu..ada company buat family day.. waa boring nya.. panas pun panas... balik2 singgah kejap jumpa cousin kat Petronas USJ 6.. pasai ada cousin keje kat situ.. borak ler kejap.. lepas borak sudah set.. ari Rabu ni. layan GSC tengok Around The World in 80 Days.. hehehe

sampai umah macam biasa.. ingat nak potong rumput kejap.. biasa ler.. kat umah x dok kambing ker. lembu barang seekor 2.. boleh jugak lembu tu makan.. hehehe.. ingat nak bela arnab.. tapi arnab ni x boleh makan lalang pulak.. hehehe
nak bela lembu kawasan umah tu bukan padang ragut.. tengah dok setting mesin rumput.. mai member.. bantai borak dulu ler.. tengah2 borak.. ujan pulak turun.. cam ner nak potong.. rupa nya hujan x sampai ke petang.. ada ler 2 jam cam tu.. lepas tu aku pun potong ler rumput.. kalu x.. entah biler pulak aku nak potong.. biasa ler.. sibuk katakan.. hehehehe.

lepas potong rumput.. usha notebook cousin.. pasai dia cakap dok buat hal ajer... sekali bukak PEntium II ler.. tgk punyer nengok.. rasa2 macam OS problem.. kasi backup data.. ingat nak guna Windows 2000.. buat upgrading dulu biasa ler malas nak buat fresh installation..tgh2 buat hang ler pulak..ni mesti hdd ada problem.. apa lagi mengadap ler aku sampai ke malam tu.. tapi x de ler dok mengadap benda alah tu.. buat ler keje lain.. hehehe

biler dah malam.. keje x siap jugak.. lepas tu lepak pekena teh tarik.. cam biasa ler.. kepala pun dah boring.. asyik x jadi ajer.. tapi yang bagus dia.. melatih kesabaran.. kan aku ni penyabar orang dia.. hehehehe tu pasal... ler.. x kisah kalu x jadi.. kekekeke waaa ngantuk..........esok nak pi teman kawan.. lepas tu balik kampung .. BAnting esok aku mai ok..

No comments: