Wednesday, June 02, 2004

masih lagi menggodak Linux di PC yang seangkatan ngan 'tukun'

hari masih mencuba... dengan pertolongan member.. dan seorang pakar.. tapi masih tidak berjaya.. aku pun x tau apsal ler.. mandrake 10 ni lembap sangat.. kalu mandrake 8 tu lagi bagus.... x dok masalah.. senang ajer dia probe display card..

nak kata x reti install.. aku yang ajar orang install... tapi kat PC baru ler.. PC lama x de ler.. ari tu buat installation kat PC baru tu kejap ajer.. x sampai pung 15 minit.. mantap betul ler diriku ini.. ( ayat takbur serta membongkak kan diri sendiri ) hehehe

tengah2 mengkaji tu ada pulak dapat phone call.. nenek pulak masuk hospital.. ok ler nak jumpa sahabat kejap... nak pinjam soldering iron dan timah sikit.. nak sambung wayar.. power supply.. ada member mintak tolong.. power supply dia terbakar.. lepas tu nak banyak pulak output....

perut yang lapar... pasal tadi menunggu kat hospitsl sampai kul 9.00 malam tu.. sebab tunggu doktor mai.. dia kata dia nak berehat.. bagus jugak doktor ni.. bab menyusahkan orang... angin satu badan kejap........

No comments: