Tuesday, June 08, 2004

lepak bersama cousin kat kedai mamak

masih lagi mencari solution tentang X kat Linux tu.. amsih x dapat.. dengan berbekal petunjuk dari sifu.. baru pi jumpa dia semalam.. masih x berjaya... angin betul.. apsal x boleh.. memang x dapat aku menerima ketidakbolehan PC ni, hehehehe bukan apa geram betul ler..

ni lah sebab nya orang x mauguna Linux.. pasai display lah satu sebab-musabab orang x mau guna Linux.. lepas dah puas mencuba ptg tu singgah umah Incik (nenek ler) tanyer khabar, ini lah contoh cucu mithali.. hehehehe. lepas tu ada pulak durian apa lagi belasah aje.. tanpa segan silu.. kan prinsip hidup ku adalah Hidup Untuk Makan.....

lepas pekena durian barang sebijik 2. aku pun pi ler jumpa cousin kejap kat Ampang.. lepas tu lepakl ngan dia kejap.. dok cerita pasai.. PC.. lepas tu lepak kat kedai mamak.. pekena mee goreng kejap.. perut dah lapar.. macam biasa kul 10 lebih macam tu gerak balik umah... hehehehe

No comments: