Saturday, June 26, 2004

kali ni buat benda pelik sikit..

orang selalu update biler satu hari dah berlalu atau perkara tu dah berlalu.. aku update utk esok punyer cerita.. hehehehe kerana ari ni ari Jumaat...pasai nak bubuh gambo aksi berani mati oleh aku di swimming pool sewaktu bercuti di port dickson dulu.. pasai.. x dok camera digital ler.. biler nak beli.. aku masih x mampu.. nanti ler satu hari mintak2 tgh jalan.. tiba2 jumpa duit dalam Rm 6K ke.. terus aku gi beli Nikon D24 tu... x yah pikir2 lagi dah... aku nak kamera....
Aksi baru nak mula......melompat untuk membuat 'sumer-sault' (betul ke ejaan ni)

berada diatas udara sekejap...hikmat meringankan badan peringkat ke-7 ler.. (macam dalam komik Alam Perwira tu...)

tidak lepas juga mencuba aksi serong.. lipat pisang hehehe

aksi bersama sepupu... ber'duet' ler katakan....

yang ni kurang pasti aksi apa.. nak kata.. katak terbang pun ada.. tapi rasa-rasanya.. aksi kodok x sabar mengejar pasangan kut...

*/kengkawan kasi klik kat gambo tu.. nanti dapat yang original size ok.. sebenarnya banyak gambo tapi.. camera x de.. tu yang sedih tu..

No comments: