Sunday, June 06, 2004

hari kedua kat banting

waa bangun awal.. lepas tu tidur balik.... qada' tidur ler katakan.. lepas tu bangun dalam kul 9.00 pagi.. mandi2.. apa lagi belasah sarapan.. banyak jugak menu.. roti canai mak cik buat sendiri..... ngan mee hoon.. lepas tu air kopi... waa memang best
lepas makan melepak bersama cousin.... dok cerita pasai PC ler apa lagi.. hehehehe

lepas tu pi rumah sorang member.. cerita pasai baju bundle.. leps tu pi rumah sorang cousin nak pinjam mesin rumput.. kat Sungai Buaya tu..... sapa2 budak Banting dia tau ini tempat.. tgh2 lepak.. ada pulak durian baru gugur.. apa lagi belasah ler.. rupa2 nya durian baru gugur ni lagi best daripada durian yang kita beli tu....

lepas tu pi UM kejap.. tunjuk kat tempat nak amek borang utk sijil syariah.. ada cousin nak amek part-time.. bagus jugak kepala dia.. nanti ler aku pun nak amek jugak.. hehehehe
on the way balik......johan setia tu.. kat projet.. jalan lebih kurang 5 minit.. ada tempat orang jual tembikai... apa lagi beli ler.. 3 biji RM 10 tanyer dia.. ni manis ker. dia mesti kata manis.. tu marketing strategy tu.. takkan nak cakap jujur pulak.. hehehe orang Cina lah katakan... Orang Melayu pun sama ajer.. hehehehe

sampai Tamn Sri .. dalam kul 2 ptg.. apa lagi makan tengah hari ler.. menu ari tu Mee Sup, waa memang best... lepas makan apa lagi masa utk merehatkan badan ler.. hentam tidur sampai kul 5 macam tu.. lepas tu bersiap-siap nak balik maa.. sampai umah dalam kul 7 macam tu.. maklumler jalan Klang-Banting dah upgrade maa.. memang best... hehehe

No comments: