Saturday, June 05, 2004

balik banting tengok atuk

bertolak pagi cam biasa... hehehehe pagi tu kul 10 pun.. hehehe.. emak aku kat sana dah, sampai2 semua ada.. nenek aku sihat.. baru2 ni admit 3 hari kat SJMC.. lepas tu doktor suruh keluar.. lepas tu ari selasa mai balik.... cam biasa ler.. pandai betui punyer doktor..

lepak2 sama ngan sepupu... anak buah punyer sepupu... waa memang ramai giler.. tengah hari makan macam2 tu... waaa memang best... lepas tu sorang cousin ajak pi site.. sebab dia apa post x tau pulak... pi ler WetLand.. tengok dia orang buat testing piping.. nak tgk leaking ke... waa memang cantik... yang dalam pembinaan tu ler.. yang dah bina x cantik lagi sebab dah NENGOK .. hehehehe

balik2 tgk ada lagi yang mai..... keluarga belah utara sudah turun... kakak kepada emak aku.. Ipoh mali wooo.. waa makin ramai... memang best belasah karipap dan kepok lekor.. minum petang daaa.. nak magrib sorang lagi mai.. adik kepada emak aku ler.. tunggu yang cousin aku yang dok kat Seksyen 4 tu x mai2 lagi.. HAMPEH betul ler..

malam macam biasa.. kalu balik banting.. mesti lepak 69.. nak kata mamak. pun bukan.. buat style mcm mamak jugak ler..ramai jugak malam tapi malam tu turun Morib ler.. ada karnical pantai... turun2 ramai jugak orang... waa memang best.. ada karaoke.. tapi yang sedih nya.. semua lagu2 yang orang pilih semua yang top2... tiba2 dengar satu lagu lama, mamat mana pulak layan lagu lama ni.. pelik jugak.. nak tgk jugak sapa dia.. pi dekat.. adoi orang tua ler.. loa.. terus orang yang dok lepak kayt depan stage tu beransur belah.. hehehhehe kesian kat pakcik tu... nak layan kepala sendiri pun x dapat....

dekat kul 11 macam tu balik ler.. lagi pun rasa nya ada polis.. patutler x de racing.. selalunya mat rempit ramai lepak kat situ.. hehehehe boring jugak x de mat rempit ni..
hehehehehe

No comments: