Sunday, June 27, 2004

ari sabtu.. tapi update utk ari ahad...

buat benda pelik sikit.. semalam pi member dan cousin mai umah macam biasa lepak2 saje, lepas tu member pulak call lepak mamak.. kat Seksyen 17.. macam biasa pi ler.. kejap... karang x pi.. kata x ingat member pulak... lepas lepak balik umah.. nak tengok bola ler.. awal pagi tadi Greece ngan France

lepas mandi dalam kul 1.30 macam tu bukak ler TV.. tgk ler apa-apa saja.. sambil nak tunggu 2.45 macam tu... start aje bola.. mata pulak cam biasa ler.. x bagi can.. ada ler dalam 15 minit pertama.. lepas tu mata pun mengantuk.. aku sedar2... bola pun dah habih... TV terbukak... pintu umah pun terbukak... selamat grill tu sudah 'lock' hehehe kalu tak mahu pulak ada tetamu yang mai umah aku... lepas tu NENOK bola sesama.. hehehehe

tapi yang sedih.. pasukan gergasi boleh kalah... x pe lah France.. bagi chance kat dia orang.. hehehehee kita jumpa nanti 2006... kat Jerman ok.. bagiler dia orang tu 'underdog', hehehehe

pengempur Greece.. hehehe
ni pulak wajah sedih... macam biasa ler mesti ada kalah...

post ni dihantar kat tempat yang internet connection nya T1.. maksudnya... 1.5Mbps connection... Streamyx baru 512Kbps... waa bestnya.. kalu dapat pasang kat umah.. tapi ni tempat orang.. so boleh ler.. singgah selalu... (kepada tuan punyer company jangan kedekut.. izinkan aku singgah selalu untuk men'download'... waa best giler download apa2 kat sini)

lihat report bandwith testing.. x accurate langsung...

Speed
211.7 kilobits per second........... takkan ler macam ni... tipu betul ler

Communications 211.7 kilobits per second
Storage 25.8 kilobytes per second
1MB file download 39.6 seconds
Subjective rating Mediocre..... ni paling sedih.. rate ni yang dia bagi.. ingat apa?

No comments: