Friday, June 25, 2004

ari ni yang best... ari Jumaat...

kesian kat perwira2 ku.. kena balik awal.. x pe.. bagi can kat depa semua polish their skills kat Portugal.. paling penting 2006.. tempat kita.. ok.. Jerman - World Cup 2006...






sekarang team Jerman x de lagi.. so sekarang aku bertukar pula team kedua Portugal.. semalam nenok bola. pasal nak tengok England kalah, pasai ramai sangat yang fanatik England tu.. minit-3 semalam tu hampeh betuler.. boleh pulak Constinha tu tanduk ke belakang.. x pasai2 ajer.. Owen dapat sebijik.. lepas tu pulak Rooney kuar pasai buku lali terseliuh agaknya.. tu mesti kurang makan garam... si Erikson bawak masuk Vasell... lepas tu kurang mantap sikit gandingan ngan Owen.. cam x serasi.. tapi pagi tadi macam pelik pulak si Owen tiba2 ajer.. mantap sungguh.... Portugal main dalam 30 minit pertama hambar sungguh... aku pun naik geram NENOK... apatah lagi si midfielder dia Deco tu.. entah2 apa aje passing.. semua serba x menjadi... kaki si Figo pulak lari tuned..amek free kick atas garisan kotak penalti tu ade kat 3 kali tapi 'swing' dia semua atas palang... Nuno Gomes pulak cubaan dok x menjadi.. hangin betul first half semalam.. habis first half.. mata pun dah x bagi can lagi akhir tertidur.. dan pagi ni dapat tau.. Portugal menanggggg maa.. caya ler Portugal.......

kegembiraan Corrado

No comments: