Thursday, June 03, 2004

ari ni tumpang gembira

waa dah setengah hari dok mengodak dan mencari solution.. cam ner nak install linux kat PC yang boleh dikategorikan TUKUN ni.. hehehehe.. sekarang dah guna distro Mandrake masih x dapat jugak... bukan apa installation tu berjaya cuma X window tu yang fail......

tgh masih menjahanamkan... dapat ler pula SMS.. member akhirnya berjaya.. masuk UiTM.. setelah lama meng'apply'kan diri utk masuk akhirnya berjaya... TAHNIAH BRO.. kalu nak cerita pasal member ni kesian betul.. ada member senegeri pun x mau tolong dia... ada awek dulu pun buat hal.. kesian mamat ni.. selamat ler masih hidup... x sia2 member keje dah hampir 5 tahun.. lastly dapat sambung jugak belajar kat IPTA... gua caya ler... itu macam... hasrat pak lah.. cemerlang, gemilang dan terbilang.. boleh naik gred gaji ni.. apa lagi merempit kat syed bistro la kawan...

semalam lepak ngan dia kat restoran mekna.. baru dia pasang niat.. lepas ni apa2 kolej pun dia sebat.. belasah ajer.. janji dapat diploma... sekeping kertas.. mau tak punyer lama apply tu sejak tahun 2000 lagi bayangkan.. mau x angin orang tua tu.. lepas ni boleh tumbang lembu ni.. buat kenduri.. tapi aku nak unta masak merah boleh tak?

bagus jugak online ni jumpa satu mamat dok kat sarawak.. ari ni sudah order ikan terubuk masin.. waa bestnya..
lama x makan.... paling best makan ngan kuah kari.. kuah kari tu pulak kepala ikan.. memang best..member balik 9 Jun malam pulak tu.. amek terubuk esok harinya.. malam tu boleh makan.. nyum..nyum...

sapa2 budak puchong intan dia tau ini tempat.. dulu restoran MEK.. hehehehe..




1 comment:

Anonymous said...

Gua rasa budak sarawak yang bagi terubuk masin tu mesti baik kan? org yang tinggal kat kenyalang tu semuanya baik2 belaka.. hahaha!!!