Friday, June 18, 2004

ari ni tercapai jugak cita2 nak pakai handset idaman...

tadi pi Shah Alam.. jumpa member.. dia nak tolak handset.. dah lama aku aim handset ni.. tapi mahal sangat masa dia baru kuar... tahun 2001 x salah aku.. ari tu ada member sound.. dia cakap nak tolak.. macam x caya.. lepas tu aku sambar ler.. susah woo nak cari handset ni kat market.. limited edition pulak.. nak kata ada colour screen.. x de pun.. apatah lagi camera.. hehehe sekadar handphone ajer.. hehehe

model dia pun jarang dengar ... ni gambo dia..


the best part is.. gambo ni sama housing ngan handset aku.. hehehe.. toche kawan.. kerana nak jual bagi tau sama aku.. tgh lepak kat Restoran Darul Ehsan.. Seksyen 8 ada pulak member lain tegur..x sangka pulak boleh jumpa member lama... waa betul ler orang cakap... orang kuat melepak ni banyak jugak kelebihan dia.. hehehehe

( Prinsip Hidup yang ke-2... Melepak Bersama Kengkawan....)

No comments: