Thursday, June 17, 2004

ari ni nak cuba men'upgrade' tukun kesayangan aku

masa install Linux ari tu aku guna mode workstation sebab nak test Display ajer.. maleh nak install lebih2 sebab lambat sangat nak tunggu habih.. sekarang ni pulak Samba services dah kong.. asyik mengacau aje.. smb.conf tu.. kan dah padan muka sama aku.. hehehe... janji.. kita tau dia punyer silap itu yang penting.. kalu buat satu terus berjaya x best.. x de thrill.. hehehehe.. saja nak riak campur takbur.. kekekeke..

kali ni dari RH 7.3 kasi upgrade mau jadi Fedora Core 1.. sebelum buat mintak pendapat sifu.. dia kata takut ada masalah.. dia x pernah cuba lagi.. ada member lain pulak cakap... lebih baik buat full installation.. tapi memandangkan aku ni yang x pernah jemu dengan kegagalan.. aku pun cuba ler membuat upgrading.. hehehe.. akhirnya petang tu berjaya...Yeah.. bagi tau sifu aku.. dan dia pun boleh praktikkan..

lepas ni nak pi jumpa lagi satu sifu mau burn Fedora Core 2 pulak... nak tgk apa features dia ada.. hehehe.. dalam kul 8 macam tu ingat nak gerak ler.. ke Summit nak pi tgk Punisher.... tayar moto pulak pancit.. alamak.. call cousin pulak x dapat.. dalam kul 9.00 cam tu.. dia call.. mintak tulung dia amek aku ler.. lepas tu dia mai... apa lagi pi ler..

cerita best betui .. nak cerita kat sini x reti cam ner.. tapi lagi best daripada Kuliah Cinta ker.. dan seangkatan dengan dia.. hehehehe.. saja aje kutuk cerita Melayu... baru dia orang ni boleh buat yang terbaik.. hehehehe

No comments: