Sunday, June 20, 2004

ari ni balik kampung

awal pagi dah bangun.. pasai member ajak suruh ikut dia pi daftar.. belajar di UiTM Shah Alam.. best pulak rasanya.. aku dah apply asyik x dapat ajer.. hangin betul tengok dia orang ni.. orang nak belajar x bagi.. lepas tu biler orang melepak marah pulak... mangkuk hayun betul.. panas...

kul 8.30 cam tu pi ler ngan member.. naik keta dia.. baru beli woo.. semalam baru amek.. tapi bukan baru... 2nd ajer, janji kereta... aku x dok kereta lagi.. wahai duit cepat ler mai.. aku nak duit.. baru boleh beli keta.. x mau angkat keta.. x best.. hehehe.. lepas tu pi ler Seksyen 2 yang sementara.. pasai gerai dia nak upgrade.. x tau cam ner jadi nya.. lepak sambil pekena Roti Telur Sardin murah tu.. RM 1.80... memang student punyer harga.. walaupun aku bukan student.. hehehehe

dalam kul 9.30 cam tu pi ler masuk UiTM.. saja je buat lambat pasai.. kalu pi awal2 mesti sibuk.. hehehe. tu taktik tu.. masuk kat pintu belakang.. lepas tu pi Pusat Inovasi.. lepas tu macam biasa ler.. mendaftar.. aku mana tau.. yang kau nampak banyak betul pompuan.. parah macam ni.. kalu lelaki malas belajar.. satu masa nanti.. ada pulak requirement dalam paper.. FEMALE only... masakkkkk

aku nak belajar........ dia orang x mau bagi.... kalu pikir balik.. rasa mahu berbakul aku maki hamun kat dia VC tu.. lepas register.. aku pun balik ler kampung ngan member.. kali ni aku pulak drive.. saja nak test keta.. hehehe.. sampai Banting dalam kuk 12 macam tu.. sampai2 ada makcik aku pulak.. ramai tu.. meriah jugak.. pi dapur. ada DURIAN.. waa my favotite.. apa lagi bukak ler.. mau 4 biji tadi masuk perut... rasa semua yang pahit pulak tu....memang best... lepas tu terduduk kejap.. hehehe selamat perut masih kenyang.. kalu tak boleh lagi tu.. that is the one of my ability.. of course lah that is one of my principle life.. hehehe

lepas makan .. tgh lepak .. makan nasi pulak.. kali ni ada ikan kembung goreng... tomyam pulak tu.. ada pulak sambal udang.. tempoyak pun ada.. makan ngan ulam.. waa best betui, kali ni memang terduduk kejap aku.. betul2 terduduk.
lepas makan.. lepak kejap.. aku pun gerak balik.. pasai naik keta member.. sampai umah aku lebih kurang kul 3 cam tu, mata pun dah kuyu.. apa lagi tidur aje ler.. member aku pun tidur kat sofa.. aku tidur kat bilik.. hehehe.. tgh layan mimpi best ada pulak member call nak jumpa malam ni,
tu yang potong tu.. hehehehe..

dalam kul 6 pi Restorsn Taj.. pekena kopi kejap.. mata masih mengantuk maa. biasa ler.. makan kurang sangat.. lepas ni sambung balik.. keje yang terbekanglai. tu.. Notebook dok menunggu lagi.. hehehehe