Wednesday, May 12, 2004

waa tadi pi tgk teater lagi

ni dah boleh jadi orang seni ni... tiap2 malam pi tgk teater... kali ini pulak daripada Pertubuhan Teater Sanggar Karya... pi sebab cousin pun ada terbabit sama dalam pertubuhan tersebut.. kena bagi sokongan moral sikit... hehehehe lagi pun free maaaa
x pi rugi woo.. biler lagi mahu dapat benda free ni.. biasa ler manusia.. dapat bende free seronokkkk... kalu teater ni berbayar... mahu orang pun x pi..

kali ni tajuk pasai Rakan Teman Seteru... cerita nya sepatutnya 'heavy' tapi sebab ada minor mistake.. ada pulak adegan kain nak terbukak tu.. dah jadi cerita lawak pulak.. tapi pelakon memang hebat.. cerita pasal seorang pasangan ni kematian anak dia.. so dia pun jadi 'giler merenyam' macam tu kut eja.. x tau ler.. mengenai orang kematian bayi..
lepas tu suami dia amek upah parking attendant.. dok kawasan setinggan.....

teater ni berkisar tentang kehidupan manusia pada hari ni..dari seorang kawan jadi lawan, memang betul pun sekarang.. hehehehe.. nak cerita lebih lanjut susah ler.. x pandai nak cerita kan.....dia dah masuk terus dalam kepala.. x boleh kuar2 dah... hehehe

sudah encrypted with 128 bit... hehehehe

No comments: