Sunday, May 09, 2004

terlampau banyak aktiviti ari ni

ini lah ari yang ditunggu2 utk buat aktiviti yang x berfaedah.. hehehehe
pagi tadi jumpa member... lepas tu tengah hari jumpa member... ptg jumpa member.. itu dinamakan x berfaedah.......tapi yang bagus nya... merapatkan lagi hubungan antara member.. hehehehe

lepas magrib.. pi ASK.. kat sebelah... ZOUK tu.. nak jumpa cousin.. pasai dia terbabit ngan festival seni... tgk2 dia x dok pulak.. alamak..
ni yg boring ni... lepas tu terpikir pulak nak pi tgk festival seni..
sampai awal pulak tu.. ada pulak tarian kat 'amphiteater'.. ok jugak sambil melayan ke'boringan' ni...

jam dah kul 8.40.. masa utk masuk panggung MATIC... sampai kat pintu tu kena tahan pulak ngan satu minah.. baju 'roundneck' tunggu dulu... cheh
sebelum ni aku pi.. x de masalah pung... maklum ler.. cousin orang kuat, sapa berani tahan... kali ni pulak kena tahan.. dalam kul 9 cam tu dia bagi masuk..

for sure port pun dah x best...tapi x per ler.. teater punyer pasal.. pi ler jugak.. mintak2 malam ni.. teater komedi.. tapi start2 tgk ada sat minah.. cerita pasai sepi...... bahasa pun dah tahap cam amek kelas SASTERA pulak..... tiba2 kuar robot.. ni lagi pelik......
tgk leaflet.. tajuk nya DIA YANG SEPI...... waaa.. boring...

member sebelah dah menguap..... selang seminit aku pulak menguap...
lepas tu member sebelah terlelap... aku pun sama jugak terlelap.... bergilir pulak tu........ boringggggggggg.. rasa cam nak kuar saja...
tapi konon nak bagi sokongan.. dok lagi tunggu sampai habis jugak ler..
kuar2 dari panggung.. nampak cousin...... apa lagi pi pekena teh tarik..

tanyer dia pahan tak...... dia orang seni pun pun kata x berapa paham..
aku lagi ler.. dia pun terlelap..... boring.. sekali nak interprate.. silap2 nanti karang benda yang disampaikan tu macam x puas hati ngan apa yang berlaku kat atas diri minah tu... cam salahkan tuhan pulak.. lagi pun teater cam ni, kena ada sound effect baru best... ni tak asyik dok bercakap ajer... tapi setakat ni yang paling best pasai SUMPAHAN RIMBA..
mmg best....... hehehehe

No comments: