Tuesday, May 04, 2004

merayau pi tgk tempat interview...

bangun seperti biasa subuh GAJOH ajer.. ok sikit tu.. bawah kul 7.00 tapi nak kul 7.00 hehehe.. kalu subuh BAPOK GAJOH lebih kul 7(itu x de dalam pepatah.. saje tambah)

lepas dah jumpa tempat...gi gegar rumah Earendur dan Amrod.. tapi sedih motor amrod ade.. orang nya x dok.. balik kampung...lupa pulak kan cuti... hehehehe.. gegar si sapa ni.. Earendur.. tgh tidur lagi.. ngan seluar pendek dia.... x berbaju... tunjuk kat aku pulak perut dia yang ada '6 packs' hehehehehe

tunggu dia mandi kejap.. lepak restoran hakim.. sarapan dah macam tgh hari.. tiba2 mamat tu banjer.. hehehehehe itu yang rasa nak selalu mai Shah ALAM ni.. hehehehe
lepas makan.. balik umah kejap.. ada cousin mai dari BAnting.. mau angkat PC...
sampai Low Yat.. dalam kul 1 cam tu... perut dah lapar.. mana nak makan.. pakat angkat KFC tom yam ... nak rasa.. macam best ajer.. rupa2 nya x de apa2 yang best pun.. cuma rasa tomyam kat kulit ajer.. isi x rasa tom yam pun... tipu betul ler KFC ni...

lepas makan... apa lagi pi ler usha PC.. habih kat RM1,900 ala.. spec standard ajer.. ok ler for the beginner to learn how to use a PC... hehehehe.. tapi yang sakit hati... bile yang penjual tu x reti pasal PC.. ada sorang mamat.. tu keje kat c-zone.... budak baru.. orang tanyer dia.. m/b ni ada DUAL DDR ker.. dia boleh cakap ade.. pada hal x tau langsung mengenai DUAL DDR.. hampeh betui.. cakap x mau kalah...dari segi loghat... bukan orang SEMENANJUNG.. panas betul hati semalam..

No comments: